FOTBAL  »  Superliga  »  AUDIERI

Ioan Horoba a fost audiat la DNA în cazul FC Brașov-Gaz Metan 0-0: "Procurorii știu tot!"

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2015 00:00

Președintele medieșenilor a dat o declarație sub jurămînt și e convins că DNA va face lumină în privința banilor primiți de brașoveni.

Chiar dacă sezonul a început, Ioan Horoba, președintele medieșenilor, a ajuns la DNA, unde a dat o declarație în legătură cu meciul FC Brașov- Gaz Metan.

"Da, am fost audiat, printre altele și despre așa-zisa primă care s-a dat în vestiar jucătorilor de la FC Brașov, după meciul cu noi. S-au dat la pungă peste 200.000 de lei unor fotbaliști neplățiți de 7 luni, la un club în insolvență. Dacă nu este primă, atunci e corupţie! Premiere n-avea cum să fie, că au retrogradat. Acolo nu te mai joci cum s-au jucat unii pînă acum, să spună toate fanteziile pe la Comisia de Disciplină. La DNA, n-ai spus adevărul, se constată că e altceva, te-ai ars!", a spus Horoba.

Procurorii de la Dosarul Transferurilor

Cazul FC Brașov-Gaz Metan este anchetat de aceiași doi procurori care s-au ocupat și de Dosarul Transferurilor, Doru Țuluș și Valentin Burlacu. "Erau foarte bine informați, aveau destule date, din cîte mi-am dat eu seama. Văd că organele statului s-au sesizat și sper să se facă lumină", a mai adăugat șeful Gazului.

Acesta nu îi acuză pe cei de la Chiajna, ci pe cei de la Brașov: "M-au întrebat și de Chiajna, dar eu nu am pronunțat niciodată numele acestui club. Că ei au profitat de conjunctura creată, asta e altceva. Eu am treabă cu Brașovul, fiindcă cei de acolo au fost incorecți. Toți jucătorii au recunoscut și la Comisie că au luat banii, dar nu și de unde și pentru ce. Însă la DNA o să spună ei restul, sînt convins!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
adicn
adicn  •  16 Iulie 2015, 14:52

Hoțul care o fost furat de alții mai hoți decât el!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 12:30

de data asta frf va avea si probe... si totusi, mediasul trebuia sa retrogradeze si chiajna sa se salveze. de ce? pentru ca ei au inceput cu magariile cu 7-8 etape inainte de finalul campionatului. altfel, erau retrogradati cu 2-3 etape inainte de final, depasiti si de otelul. un otelul ce a fost model de corectitudine. *** face doar ce-a invatat de la mentorul sau, tata jean...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Iulie 2015, 12:12
Postat de cristi_oase pe 16 Iulie 2015, 09:07

Hot cand pe hot se fura si dracu se mira.Nu mai sunt norme de conduita nici intre hotii din tara asta .)))

Da, unul singur a fost cu adevarat "Lord". Exact mentorul acestei relicve...;)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează