LIGA 1  ·  GAZ METAN

GAZ METAN. Ioan Mărginean reacționează după dezvăluirile despre prima de 58.000 de euro: „E grav că acte au ieșit din club și-au fost date publicității”

Ioan Mărginean +13 FOTO
Ioan Mărginean

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 13:27 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 13:44

Ioan Mărginean s-a despărțit deunăzi de Gaz Metan Mediaș, după ce gruparea a ieșit din insolvență și din planul de reorganizare, cu câteva săptămâni înaintea încheierii celui mai bun sezon din istoria de 75 de ani a clubului, ardelenii fiind în premieră în play-off, terminând un campionat în primele 6 din România.

Acte ce-l vizau pe fostul conducător au fost dezvăluite de pagina de Facebook „Suporteri Gaz Metan Mediaș", iar în ele apărea suma de 58.000 de euro ce urmează să fie achitate în două tranșe egale, prima până la 31 august 2020, iar cea de-a doua până la 31 ianuarie 2021.

Situația este în aer la Mediaș, care după ieșirea clubului din planul de reorganizare, a ajuns teatrul de luptă pentru putere, primarul Gheorghe Roman susținând din umbră tabăra lui Valentin Iordănescu întrucât este în conflict cu Mărginean. Edilul șef al urbei a susținut de la bun început că dorește impunerea unui medieșean la conducerea clubului, a lui Cristi Pustai, după care și-a schimbat optica.

 „E un salariu de manager"

„Un băiat, să-i spunem Mărginean Ioan, a preluat clubul Gaz Metan cu domnul Pustai și a promovat gruparea din B în A. Promovând, 1,280 de milioane de euro au intrat în club și am putut să facem un plan de reorganizare pentru a ține clubul în viață, fiindcă avea datorii de 3 milioane de euro. 

În munca mea de administrator special, aveam bonusuri de performanță, ca orice manager. Am administrat aproape 13 milioane de euro. Nu credeți că peste tot în lume, în China, în America, managerul are bonusuri de performanță? Eu n-am luat banii din 2016, din 2017... Ăia sunt banii mei, domnilor! A fost o negociere. E grav că acte de o asemenea importanță au ieșit din club și-au fost date publicității. Pe foaie sunt două semnături, nu are număr de înregistrare, nu are ștampilă. 

Administratorul judiciar după ce și-a încheiat problema, pe baza legii sportului, el a încheiat un contract de manager general care a trecut prin Comitetul creditorilor, clubul fiind în reorganizare, prevăzând că va fi o problemă cu continuitatea și cu semnătura. Cristi Pustai se judecă cu Valentin Iordănescu, sunt două decizii ale Comitetului Director. Nu eu decid. Oficial, nu este o hotărâre judecătorească, va judeca Tribunalul Mediaș", a explicat Mărginean la Pro X.

VIDEO. Flavius Boroncoi dezvăluie cum Mărginean încearcă să facă echipa la Gaz Metan

Citește mai multe știri din Liga 1: Un interlop din Sibiu îl bănuia pe un tânăr că-i face ochi dulci iubitei lui. L-a prins într-o parcare, ce a urmat este crunt
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1