FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

GAZ METAN. Ioan Mărginean reacționează după dezvăluirile despre prima de 58.000 de euro: „E grav că acte au ieșit din club și-au fost date publicității”

Ioan Mărginean +12   FOTO
Ioan Mărginean

Articol de - Publicat luni, 27 iulie 2020 13:27 / Actualizat luni, 27 iulie 2020 13:44

Ioan Mărginean s-a despărțit deunăzi de Gaz Metan Mediaș, după ce gruparea a ieșit din insolvență și din planul de reorganizare, cu câteva săptămâni înaintea încheierii celui mai bun sezon din istoria de 75 de ani a clubului, ardelenii fiind în premieră în play-off, terminând un campionat în primele 6 din România.

Acte ce-l vizau pe fostul conducător au fost dezvăluite de pagina de Facebook „Suporteri Gaz Metan Mediaș", iar în ele apărea suma de 58.000 de euro ce urmează să fie achitate în două tranșe egale, prima până la 31 august 2020, iar cea de-a doua până la 31 ianuarie 2021.

Situația este în aer la Mediaș, care după ieșirea clubului din planul de reorganizare, a ajuns teatrul de luptă pentru putere, primarul Gheorghe Roman susținând din umbră tabăra lui Valentin Iordănescu întrucât este în conflict cu Mărginean. Edilul șef al urbei a susținut de la bun început că dorește impunerea unui medieșean la conducerea clubului, a lui Cristi Pustai, după care și-a schimbat optica.

 „E un salariu de manager"

„Un băiat, să-i spunem Mărginean Ioan, a preluat clubul Gaz Metan cu domnul Pustai și a promovat gruparea din B în A. Promovând, 1,280 de milioane de euro au intrat în club și am putut să facem un plan de reorganizare pentru a ține clubul în viață, fiindcă avea datorii de 3 milioane de euro. 

În munca mea de administrator special, aveam bonusuri de performanță, ca orice manager. Am administrat aproape 13 milioane de euro. Nu credeți că peste tot în lume, în China, în America, managerul are bonusuri de performanță? Eu n-am luat banii din 2016, din 2017... Ăia sunt banii mei, domnilor! A fost o negociere. E grav că acte de o asemenea importanță au ieșit din club și-au fost date publicității. Pe foaie sunt două semnături, nu are număr de înregistrare, nu are ștampilă. 

Administratorul judiciar după ce și-a încheiat problema, pe baza legii sportului, el a încheiat un contract de manager general care a trecut prin Comitetul creditorilor, clubul fiind în reorganizare, prevăzând că va fi o problemă cu continuitatea și cu semnătura. Cristi Pustai se judecă cu Valentin Iordănescu, sunt două decizii ale Comitetului Director. Nu eu decid. Oficial, nu este o hotărâre judecătorească, va judeca Tribunalul Mediaș", a explicat Mărginean la Pro X.

VIDEO. Flavius Boroncoi dezvăluie cum Mărginean încearcă să facă echipa la Gaz Metan

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Detalii incredibile din războiul civil de la Gaz Metan » Scamatoria prin care Ioan Mărginean a câștigat o sumă uriașă

EXCLUSIV Cluburile au votat! Pe cine au ales campioană în sondajul primit de la LPF + ce s-ar întâmpla cu Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează