FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Transferuri iminente la Dinamo! Gigi Mulțescu primește întăriri înainte de noul sezon

Dinamo debutează în noul sezon de Liga 1 luni, cu Hermannstadt
Dinamo debutează în noul sezon de Liga 1 luni, cu Hermannstadt

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 10:12 / Actualizat vineri, 21 august 2020 11:07

Invitat la GSP Live, Ioan Mărginean (59 de ani), fost jucător la Dinamo în anii 80 și președinte la Gaz Metan, a dezvăluit faptul că 2 sau 3 fotbaliști au sosit la București pentru a semna cu clubul alb-roșu.

Dinamo bifează al doilea transfer! Jucătorul semnează azi contractul

Mărginean, care este foarte apropiat de oficialii noului proiect de la Dinamo, a declarat că Gigi Mulțescu, antrenorul „câinilor”, l-a cerut pe Constantin Budescu la Dinamo!

„Au mai sosit 2-3 jucători cărora nu vă pot da numele acum. Au sosit. Poate sunt chiar doi polonezi. Mulțescu, care e un monument în fotbal, a venit cu variante alături de Țălnar, 5-6 jucători. Chiar și Budescu a fost pe lista lui. Dar trebuia discutat la nivel oficial. S-a încercat prin interpuși, pentru că s-a aflat că domnul Budescu și-a depus hârtie să devină jucător liber, iar apoi am înțeles că Astra a achitat ce avea de achitat și nu mai era de discutat.

De 5 săptămâni discuțiile au fost pe posturi. Domnul Rufo (n.red. Rufo Collado, noul director sportiv) vrea să aducă jucători spanioli cu experiență, majoritatea din Segunda Division, să securizeze posturile esențiale la echipă. Din momentul ăla, dacă patronul a zis că domnul Rufo se ocupă, eu am fost foarte liniștit că există colaborare între patron și omul adus de el. Atunci, Mulțescu și Țălnar au abandonat partea română”, a spus Mărginean la GSP Live. 

Începe Liga 1: Dinamo - Hermannstadt, match preview: tot ce trebuie să știi

Mai multe știri despre Dinamo:

Un fost oficial de la Dinamo e sigur: „Nu se vorbește spaniola, ci limba lui Borcea și Badea”

Tensiuni în vestiarul lui Dinamo: jucătorii se revoltă! Termen limită pentru noua conducere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
babacloanta
babacloanta  •  21 August 2020, 13:23
Postat de Stefan Chiorpec pe 21 August 2020, 13:15

Ma uit pe comentariile unor susținători ai ciobanului și nu-mi vine sa cred cât de naivi (ca să nu spun prosti) ca se iau după toate zvonurile voastre !!

a *** si ai scos artileria de comenturi sa arati cata durere ai acumulat dupa ce ai stat zile si nopti aici sa dai comenturi sa para multi ca dinamo sa retrogradeze ,nu a oiesit ai intrat in d e pr esi e si acum sa aprofundat durerea cand negoita e pa si au venit adevrati oameni d efotbal fam Giardiola stie ..la ecchipa fcsburleanu condusa de ciobandant ce oameni d efotbal se invart pe langa berceni?nu ia bagat in carantina ?focarul d einfectie nu e de glumit se poate lasa cu urmari grave mai bine o lu a in izolare toata echipa decat sa asistam la doamne fereste nenorociri .daca cr a pa valahu e o binecuvantare dar un copil cum sunt cei d ela fcsb e trist .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

141661736257121
Stefan Chiorpec  •  21 August 2020, 13:15

Ma uit pe comentariile unor susținători ai ciobanului și nu-mi vine sa cred cât de naivi (ca să nu spun prosti) ca se iau după toate zvonurile voastre !!

tutan_camon
tutan_camon  •  21 August 2020, 13:00
Postat de albub pe 21 August 2020, 11:08

Cel mai probabil abia dupa pauza cu echipa nationala vom vedea cu ce jucatori si antrenori vom merge sezonul asta. Pana atunci sa speram ca Multescu,cu ce are la dispozitie, poate scoate ceva din cele doua etape

Ce să scoată săracu? Scoate pensia de la bancomat că de la Ruşinamo slabe şanse să ia vreo para ***. Jucătorii au ajuns să fure hârtia igienică de la Săftica:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close