FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LPF

Faza zilei » Patronul care n-a avut încredere în subaltern şi-a venit să voteze în persoană!

foto: Alex Nicodim
foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 14 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 14 noiembrie 2013 12:45

Aproape toate cluburile şi-au trimis reprezentanţi din conducere pentru a vota la alegerile pentru preşedinţia LPF, dar există şi excepţii.

Un patron de echipă s-a deplasat personal la sediul Ligii. Ioan Neculaie, finanţatorul celor de la FC Braşov, se pare că n-a avut încredere în preşedintele Constantin Zotta şi a preferat să voteze personal în alegerile care îi opun pe Gino Iorgulescu şi Dumitru Dragomir.

Restul patronilor din Liga 1 şi-au trimis reprezentanţi dintre angajaţii clubului.

Ioan Neculaie i-a surprins pe cei prezenţi la LPF cu o replică tăioasă. Întrebat de un reporter care dintre candidaţi l-a convins, boss-ul de la Braşov a replicat: "Soacră-ta".

Alegerea lui Neculaie de a vota personal a fost comentată de fostul acţionar al lui Dinamo, Vladimir Cohn, la televiziunea sportro: "Foarte bine a făcut! Cine ştie cu cine ar fi votat Zotta".

3 mari obiective » Unul dintre preşedinţii prezenţi la întîlnirea cu Gino Iorgulescu dezvăluie ce s-a discutat


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cristid.
cristid.  •  14 Noiembrie 2013, 23:39

Motivul este o feuda mai veche intre zotta si Iorgulescu: Gino l-a alergat pe teren pe fostul arbitru la un un furt al meciului Progresului. Astia 2 se urau de mult, iar Brasovul vota cu Iorgulescu. Asa ca Zotta nu putea fi lasat sa se prezinte la un vot secret :)

imperator1
imperator1  •  14 Noiembrie 2013, 15:13
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Vine cu 5 bodyguarzi sârbi .

idol
idol  •  14 Noiembrie 2013, 15:03

si Zotta si-a dat demisia de onoare?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează