FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Ioan Neculaie n-a primit banii de la Rapid: "A zis Copos că i-a trimis? El e mai glumeţ..."

Ioan Neculaie
Ioan Neculaie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 22:21

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat la deschiderea oficială a magazinului clubului, că speră ca echipa să înceapă cu returul cu o victorie în meciul cu Universitatea Cluj

"Eu spun că suntem pe drumul cel bun, acum mai rămâne să şi începem bine meciurile oficiale. Eu sunt încrezător şi cred că o să reuşim ce ne-am propus. O să ne rugăm şi noi la Dumnezeu şi la Sfintele Moaşte ca să începem cu dreptul. Şi dacă va fi să ningă şi mai tare, ce? Să îşi cureţe terenurile de zăpadă, ce o să facă acum?", a spus Neculaie.

Conducătorul braşovean a mai adăugat că preferă să nu se hazardeze în declaraţii în privinţa meciurilor cu Steaua din campionat şi din Cupa României: "Eh, nu o să fac şi eu cum fac alţii. Nu mă pot hazarda, prefer să fiu rezervat şi să demonstrăm în teren că putem să câştigăm. Normal că noi vrem, dar om vedea...".

Întrebat dacă FC Braşov a primit banii de la Rapid pentru transferurile jucătorilor Mihai Roman şi Sabrin Sburlea, Ioan Neculaie a răspuns cu ironie: "Ce bani să vină de la Rapid? Nu am primit nici un ban. Aşa a zis Copos că i-a trimis? Ştiţi că aşa e Copos, glumeţ...".

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
iul
iul  •  23 Februarie 2011, 21:06

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat la deschiderea oficială a magazinului clubului, că speră ca echipa să înceapă cu returul cu o victorie în meciul cu Universitatea Cluj invatati sa scrieti un articol corect ziaristi de 2 roni

n.vali
n.vali  •  23 Februarie 2011, 21:03

pai Dinu Voma nu va da banii??? a fost retinut cumva in dosarul -Vami curate- regret parca el va pacalit!?!? cam smecher acest Voma Gherghe.

ockiu
ockiu  •  23 Februarie 2011, 20:58

:)) :)) cat de amuzant e Niculaie :)) :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează