FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ioan Niculae anunţă schimbări la Astra: "Avem mulţi mercenari în lot! Vor pleca mulţi jucători"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 22:44

În acest sezon Astra a jucat pentru prima dată în grupele Europa League şi a terminat turul pe locul 4, la 13 puncte de Steaua, iar Ioan Niculae vrea să facă multe schimbări la echipă.

"În  această iarnă vor pleca mulţi jucători. Unii nu au valoare pentru Astra şi unora li se termină contractul. Vreau să avem jucători care să pună sufletul pentru această echipă.

Mulţi jucători au venit şi stau aici pentru bani. Avem mercenari la echipă şi trebuie transferaţi, pentru că nu sînt cu sufletul alături de echipă.

În următorul an trebuie să jucăm mai bine. Prestaţia din 2014 ne obligă să facem acest lucru", a declarat Ioan Niculae la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
benaflek
benaflek  •  15 Decembrie 2014, 10:49

vinde i da i dreachu

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 10:40
Postat de sulheticul pe 15 Decembrie 2014, 00:55

Cum?! Jucatorii de la Astra sunt "mercenari"?! Si eu care credeam ca jucatori legitimati la Astra Giurgiu tin cu aceasta echipa de cand erau mici...ca ei au fost crescuti in spiritul alb-negru-rosu...ca de cand s-au apucat de fotbal isi doreau sa joace pe malul Dunarii si ca idolul lor a fost Anastasovici. Ei au fost in tot aceast timp niste "mercenari" care au jucat doar pentru banii pe care au semnat contracte, si bani pe care acum si-i doresc! Lumea fotbalului este o lume prea pragmatica...prea cruda pentru Niculae. Oricum ii doresc sa aibe de acum doar jucatori care vin sa joace cu sufletul pentru Astra.

interesant.

rmc1
rmc1  •  15 Decembrie 2014, 09:18

Da pentru ce mata-n c..., ai vrea sa joace fotbal, daca nu pentru bani? Pentru fata ta de porc ghiftuit?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează