FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Ioan Niculae despre plecarea lui Dinu Gheorghe: "A zis că în viaţa lui nu i s-a mai întîmplat aşa ceva cu un fotbalist!"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 noiembrie 2014 11:10

Înaintea meciului de Europa League cu Celtic, Dinu Gheorghe şi-a anunţat plecarea de la Astra, iar patronul Ioan Nicuale este de părere că oficialul a renunţat din cauza transferurilor nereuşite.

" Dinu Gheorghe nu şi-a dat demisia. E o înţelegere între noi ca de la 1 noiembrie să încheiem contractul. El e un om responsabil şi probabil s-a simţit vinovat de faptul că transferurile au fost nereuşite. A zis că în viaţa lui nu i s-a întîmplat să aducă un jucător cu atîtea ifose, care să se dea lovit şi să nu vrea să joace, cum a i s-a întîmplat la Astra.

A zis că pleacă pentru binele echipei, dar noi am rămas în relaţii bune pentru că a făcut lucruri bune la Astra. E unul dintre cei mai buni preşedinţi de club din Liga 1.

Nu ştiu dacă voi mai investi de la anul. E foarte greu să bagi bani ţinînd cont de situaţia economică din România. Noi vrem să facem un sport în care 17 echipe pierd şi una cîştigă. Puţine echipe au făcut bani din fotbal, poate doar CFR şi Oţelul", a declarat Ioan Niculae la televiziunea Sportro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
dblock
dblock  •  05 Noiembrie 2014, 03:34
Postat de cronchicronc pe 05 Noiembrie 2014, 00:41

prietene tara era vanduta dinainte de aia cu trandafirii...

prietene cine-a condus intre 90-92 si 96-2000? Nu cumva Basescu si altii ca el, alaturi/fara trandafiri? Inca mai exista manipulati care pun botul la tema asta de campanie din 2004? Daca nu stii in ce privatizari a fost bagat basescu nu mai vorbi, si TE ROG, nu mai vota. Din cauza ta si a altora ca tine ne-a luat cine ne-a luat in 2004, 2008 si 2009.

cronchicronc
cronchicronc  •  05 Noiembrie 2014, 00:41
Postat de ftwraku pe 04 Noiembrie 2014, 17:00

vaca de muls*** /mai ales**** toata*** Nu vreau sa fac politica,nu sunt politruc,sper sa nu devin NICIODATA,insa chiorul de Basescu,lasa dracu flota si ce a mai facut el,A VANDUT TARA... Romania putea sa treaca peste criza fara sa se imprumute. Toate miliardele alea s-au dus in bancile cu capital strain,pe coruptie,la politruci,si a mai facut Nuti Udrea o tiroliana prin nu stiu ce catune...Initial acelasi chior a spus ca Romania nu va intra in criza,apoi ca Romania se va imprumuta doar pentru a stimula economia,sa faca autostrazi,spitale,samd...Romania s-a imprumutat si nu s-a ales cu nimic...Iar strainii isi vad interesul,au profitat de coruptia din tara noastra in folosul lor...evident

prietene tara era vanduta dinainte de aia cu trandafirii...

maianimalule
maianimalule  •  04 Noiembrie 2014, 18:08
Postat de der.bomber pe 04 Noiembrie 2014, 16:13

Urmatorul job al lui Vama va fi la Steaua .

mai bine nu, pe unde trece ramane doar suferinta, parca e o omida :)))))))

Vezi toate comentariile (26)
Comentează