FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA

Ioan Niculae explică de ce a plecat Narcis Răducan: "Nu vreau un preşedinte care să lucreze cu jumătate de normă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 17 ianuarie 2015 16:34

Narcis Răducan a decis să plece de la Astra, după două luni de cînd a fost numit preşedinte, iar patronul Ioan Niculae a vorbit despre motivele despărţirii.

"Eu nu am nevoie de un preşedinte care să lucreze cu jumătate de normă şi mă deranja că nu avea mereu timp de echipă. Eu am vorbit cu el ieri şi mi-a spus că are un restaurant în Bucureşti şi nu are timp să stea pe drumuri. Ne-am strîns mîna, i-am dat banii restanţi şi gata.

M-a surprins această decizie a lui. Cred că acum două luni, cînd a semnat cu noi, ştia de această afacere, dar nu mi-a zis. El nu mi-a zis că l-a deranjat ceva la echipă sau la mine, ci mi-a mulţumit pentru cum a decurs relaţia noastră.

Nu ştiu dacă voi numi pe cineva în locul lui. Probabil voi aduce o persoană care să se ocupe de transferuri. Antrenorul va spune de ce jucători are nevoie, iar acea persoană va analiza mai multe opţiuni şi va propune doi sau trei fotbalişti. Trebuie ca de acum să facem transferuri bune, pentru din 10 jucători aduşi în ultimul an, doar unul se mai găseşte în actuala echipă", a spus Ioan Niculae la DolceSport.

Playtech: BOMBĂ! Pensia alimentară uriașă pe care Reghecampf o plătea fiului său. Halucinant ce sumă dădea lunar


Comentarii (9)
laurentis69
laurentis69  •  18 Ianuarie 2015, 00:09

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

thedronius
thedronius  •  17 Ianuarie 2015, 23:42
Postat de mihai231 pe 17 Ianuarie 2015, 18:08

nu am cu nimeni nimika, dar lumea trebuie sa inteleaga...nu poti plati jucatori cu 20.000 de euro pe luna....care freaka tusa....si nu dau randament.....lumea a citit articole si din alte ziare?????.....sunt jucatori care sunt platiti cu 20.000 de euro pe luna...pentru ce???...O fi Niculae securist , pork si ce o mai fi...nu poti sa platesti un presedinte...care are si alte treburi de facut....unde are dreptate are...unde greseste greseste....

Presupunand ca este adevarat ce a zis por/ku', da, ai si tu dreptate. e posibil sa fie insa si o inventie a lui securila. Pana mea, cu asta s-a ocupat o viata intreaga...

kuna
kuna  •  17 Ianuarie 2015, 22:50

In Romania manager este patronul, tot el este si antrenorul. Restul sunt papusi care danseaza ca la teatru de copii : ))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează