FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA PLOIEŞTI

Ioan Niculae: "I-am transferat pe cei trei jucători de la Unirea"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Ioan Niculae, patronul formaţiei Astra Ploieşti, a confirmat transferul celor trei jucători de la Unirea Urziceni, Galamaz, Marinescu şi Ricardo.

 

"Singurul lucru cert este că cei trei jucători despre care s-a vorbit au semnat un contract, Galamaz, Ricardo şi Marinescu. Bilaşco nu mai reprezintă un interes pentru noi. Am convocat tot staff-ul de la Astra şi am vorbit cu ei, le-am spus despre transferurile făcute. Acum ne-am schimbat obiectivul, sperăm să terminăm în primele şase", a declarat Niculae.

"Cred că Dumitru Dragomir a exagerat puţin în minus, s-ar putea ca mai multe echipe să nu poată termina campionatul. Oamenii care au băgat bani în fotbal au luat această decizie atunci cînd nu erau probleme economice. Domnul Dragomir ar fi trebui să meargă la Guvern cu toţi oamenii din fotbal. În România, patronii sînt vînaţi", a adăugat Ioan Niculae.

"Pînă acum, doar arbitrii au avut un rol decivis în deciderea cîştigătoarelor partidelor. Sînt de acord să se aducă arbitrii străini", a spus Niculae.

"Cred că trei echipe au şanse destul de mari să se califice, dar şi Timişoara poate produce o surpriză. E o echipă omogenă, cu spirit de sacrificiu", a încheiat patronul Astrei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
flafy
flafy  •  19 August 2010, 13:46

pai si ce daca ajunge in liga a3A? pana la urma de acolo a venit si acolo ii e locul..

ghiujman
ghiujman  •  19 August 2010, 13:20

deci daca e adevarat ce se spune despre acesti jucatori...dintr-un moment in altul ne asteptam ca MM Stoica sa fie presedintele Astrei.

cubdegheata
cubdegheata  •  19 August 2010, 13:06

cred ca de fapt astra nu reprezinta vr-un interes pentru Bilasco :D

Vezi toate comentariile (8)
Comentează