FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-2

Ioan Niculae: "Nu vreau să-şi bată joc de mine trei-patru nenorociţi! Ne putem retrage din campionat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2010 00:00

Patronul celor de la Astra Ploieşti este foc şi pară după ce echipa pe care o patronează a fost învinsă în ultimul minut de joc de către Dinamo. Ioan Niculae consideră că meciul din această seară a fost o viciere clară de rezultat a arbitrului Alexandru Deaconu, iar în cazul în care caseta cu înregistrarea meciului le va da dreptate la unele faze controversate ar putea să ia decizia ca Astra să se retragă din Liga I.

 

"O să ne uităm cu atenţie la fazele controversate ale meciului din această seară cu Dinamo. Nu vreau să iau decizii pripite în acest moment, dar ne putem retrage din campionat. O să analizăm cu atenţie toate fazele.

Va urma să luăm o decizie radicală care va zgudui fotbalul românesc pentru că nu vreau să-şi bată joc de banii mei trei, patru nenorociţi! În prima etapă rezultatele au fost influenţate de arbitraj! Trebuie să-i felicit pe cei de la Dinamo, ne-au dominat clar în partea a doua a meciului. Dacă am fost furaţi mîine la ora 13 veţi afla decizia noastră în ceea ce priveşte viitorul", a declarat la Fanatik Show la DigiSport, patronul Astrei Ploieşti, Ioan Niculae.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (105)
nomadu71
nomadu71  •  26 Iulie 2010, 18:34
Postat de alpin pe 26 Iulie 2010, 11:47

A fost CLAR viciere de rezultat! Steaua a marcat anul trecut, cu Iasiul, din ofsaid de 5 metri. Dinamo i-a depasit cu vreo zece metri!!!

...ori ai vazut alt meci,ori nu stii despre fotbal decit ''sa-mi fac sa-mi dreg,m...cutare'',ori nu esti sanatos la cap.

thebluestlion
thebluestlion  •  26 Iulie 2010, 13:31

Parca se bateau la Cupa Uefa? De ce nu au batut si cu arbitru? Craiova n-a avut doua penalty-uri cu CFR si nu le-a dat hotul? Noi ne-am mai retas? Stati mai si jucati fotbal, lasati circul si dati de pamant cu hotii de FRF!

maryan72
maryan72  •  26 Iulie 2010, 13:25

ce meci ai vazut mai miliardarule de carton care esti ca pana in minutul 75 erai tot un zambet prin tribuna.sau faci si tu ca stoichita care o da la -ntors si spune ca el a intrat in teren sa-i potoleasca pe jucatori si el statea de vorba (ce era la gura lui!)cu arbitrul.oftica e mare cand pierzi in ultimul minut dar de aici si pana la sa te retragi inseamna ca nu ai nimic in comun cu fotbalul.mai vezi o data meciul singur sa nu fii influentat si ...la fel ca,contra a vorbit gura fara tine.

Vezi toate comentariile (105)
Comentează