FOTBAL  »  Superliga  »  SCRIITORI DIN ÎNCHISORI

Ioan Niculae, reacție șocantă în fața judecătorilor: "Condamnaţi-mă pe viaţă!"

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 00:00

Omul de afaceri Ioan Niculae a avut o reacţie şocantă în faţa judecătorilor Tribunalului Dîmboviţa, acolo unde a fost audiat ieri de magistraţi.

Patronul Astrei a făcut ieri o adevărată criză de nervi în faţa instanţei. Ioan Niculae trebuia să primească o decizie de reducere a pedepsei cu cinci luni pentru cele cinci cărţi pe care le-ar fi scris în puşcărie.

Magistrații Tribunalului Dîmbovița au stabilit însă un nou termen, 19 februarie, atunci cînd trebuie prezentată o expertiză, care să stabiliească dacă volumele au sau nu valoare științifică.

Conform Digi24, Niculae ar fi izbucnit în faţa judecătorilor: "Mai bine mă condamnaţi pe viaţă decît să mă plimbaţi şi să daţi atîtea temene. Vă rog să nu mai ţineţi cont de cele cinci cărţi! Cu sau fără cele 150 de zile, eu am ispăşit suficient pedeapsa. Am scris, dar mai mult am muncit la atelier. Am făcut treabă bună şi m-am integrat!".

La ieşirea din clădirea tribunalului, Niculae a avut o reacţie similară şi în faţa jurnaliştilor: "Nu mă mai miră nimic! Mă pot și împușca!".

Becali rămîne închis pînă în iunie!

Ioan Becali a fost condamnat în martie 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare în Dosarul Transferurilor. Ieri, acesta a fost dus la Tribunalul Constanța pentru a vedea dacă i se aprobă solicitarea de eliberare condiționată.

După doar cîteva ore, Ioan Becali a aflat însă că va rămîne în puşcărie măcar încă 6 luni după ce judecătorii au admis contestaţia DNA la decizia Judecătoriei Medgidia privind eliberarea condiţionată a acestuia, decizia fiind definitivă.

Instanța l-a anunțat pe Ioan Becali că va putea face o nouă astfel de cerere după 22 iunie 2016.

Lucrările lui Costică ”Vîlcea” publicate anterior în reviste!

Două lucrări elaborate în Penitenciarul Colibași de fostul șef al CCA, Gheorghe Constantin, au fost nominalizate, joi, într-un raport al Inspecției Judiciare către Consiliul Superior al Magistraturii cu referire la cărțile scrise de deținuți.

Astfel, tema "Descoperire, pregătire și formare a arbitrilor în fotbal" ar fi un articol de zece pagini apărut în revista "Sport și societate", iar "Managerii și managementul resurselor umane în fotbal" ar fi apărut anterior în revista "Ecoforum"!

Pentru fiecare lucrare, lui Constantin, aflat în prezent în libertate, i s-au scăzut cîte 30 de zile din perioada de condamnare.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Ianuarie 2016, 12:04
Postat de khal_37 pe 23 Ianuarie 2016, 11:50

Fire-ati ai drecu' de comunisti ***..nu mai scapa tara de voi...

Aveti o gandire perfect stalinista, considerand ca omul e vinovat numai pentru ca asa spune presa sau gura lumii, dar ii faceti comunisti pe altii. Nu degeaba sunteti suporteri ai saivanului. Multi si...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Ianuarie 2016, 12:00
Postat de khal_37 pe 23 Ianuarie 2016, 11:49

Ma zevzecule...asta este capitalist roman? Care dadea mita de milioane de euro pentru contracte de sute de milioane cu statul???? Un fost securist care a pus mana pe acele cobinate ABUZIV. Aceasta scursura agramata si inculta a societatii romanesti ar merita sa fie condamnat la moarte, nu inchisoare pe viata.

Invata sa porti un dialog civilizat, produs al degeneratiei pro. Tu habar nu ai ce capacitate intelectuala are acest om, dar arunci cu laturi pentru simplul fapt ca esti manipulat de mass-media aservita. Daca tu iti imaginezi ca puteai ajunge in anii '80 sa lucrezi in comert exterior fara sa ai minte, habar nu ai pe ce lume traiesti, ca majoritatea latrailor de pe aici. Ti se pare normal sa ni se impuna pretul la gaze, cand suntem tara producatoare de gaze, ti se pare normal sa avem pretul la combustibil atat de sus, in conditiile in care pretul barilului e atat de jos, ti se par normale multe lucruri. De ce? Pentru ca te lasi manipulat si nu pui mana sa citesti, sau sa te apuci chiar tu sa-ti creezi o afacere, sa angajezi oameni si atunci sa te mai vad daca mai racnesti "hotii la puscarie" din toti bojocii. Cand vei avea afacerea ta, vei vedea ca nu ai mai mare dusman decat statul roman. Treci la treaba!

spinoza
spinoza  •  23 Ianuarie 2016, 11:53

Daca as fi in locul judecatorilor, te-as impusca Niculae!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează