FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

„Amatorism total!” » Ioan Ovidiu Sabău, critici la adresa clubului din Liga 1: „Nu e corect ce se întâmplă!”

Cu Ciobi pe bancă, ilfovenii s-au calificat în premieră în play-off și au disputat și finala Cupei României / Sursă foto: Imago Images
Cu Ciobi pe bancă, ilfovenii s-au calificat în premieră în play-off și au disputat și finala Cupei României / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 11:18 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 12:07

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani), fostul mare fotbalist al naționalei României, nu înțelege de ce oficialii lui FC Voluntari nu i-au propus tehnicianului Liviu Ciobotariu prelungirea contractului. Cu Ciobi pe bancă, ilfovenii s-au calificat în premieră în play-off și au disputat și finala Cupei României, pierdută joi cu Sepsi, 1-2

Până în acest moment, Liviu Ciobotariu nu a primit vreo ofertă pentru a continua în Ilfov, în ciuda rezultatelor excelente pe care le-a obținut, cu calificarea în play-off și în finala Cupei. 

GSP.ro a aflat că Bogdan Bălănescu, președintele de la Voluntari, îl apreciază pe Marius Croitoru și speră să-l convingă să se mute de la Botoșani în București. Ioan Ovidiu Sabău nu privește cu ochi buni ipostaza în care clubul îl pune pe Ciobotariu. 

Ioan Ovidiu Sabău, despre situația lui Liviu Ciobotariu: „Amatorism total!”

„Este o greşeală că nici măcar nu i s-a propus prelungirea lui Ciobotariu. El, dacă era să i se propună, spunea la interviuri că se negociază. 

Amatorism total! Ai un om care îţi califică echipa în play-off, ţi-o duce în finala Cupei României, iar tu... nu vreau să acuz pe nimeni, dar nu ştiu dacă e corect ce se întâmplă cu Ciobotariu”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Prima Sport. 

Ciobotariu nu știe dacă va continua la Voluntari

Joi seara, după ce echipa sa a pierdut finala Cupei în fața lui Sepsi, 1-2, Liviu Ciobotariu a mărturisit că nu știe dacă va mai continua la Voluntari și sezonul următor

„O să am o discuție. I-am rugat pe conducătorii de la FC Voluntari să terminăm finala, după care vom discuta. Încă nu am semnat prelungirea. După ultimul meci din play-off, sunt un antrenor liber. În momentul de față trebuie să mă reculeg puțin. Sunt puțin zdruncinat după finala pierdută”, a declarat antrenorul în vârstă de 51 de ani. 

Avem un bonus dacă terminăm pe locul 5, altul dacă terminăm pe locul 4. Ca să explic de ce jucăm fiecare meci la fel, pentru a ne lua bonusul de performanță. Am ratat bonusul de Cupă, trebuie să ne concentrăm pentru locul 4.

- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

VIDEO Liviu Ciobotariu, răfuială totală cu FCSB: „Am tăcut, dar gata! Eu le-am zis lui Petrea și MM să nu joace cu Miron?”

Citește și alte știri despre FC Voluntari: 

VIDEO Liviu Ciobotariu, răfuială totală cu FCSB: „Am tăcut, dar gata! Eu le-am zis lui Petrea și MM să nu joace cu Miron?”

Tamaș, reacție vulgară după finala Cupei: „Mă doare direct în c*r! Ce voiați, să stăm capră cu FCSB?!”

Finala Cupei României, decisă de ce s-a întâmplat în weekend? „Toată lumea voia să pierdem azi, că i-am luat punctele lui FCSB”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close