FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

OFICIAL E gata! Ioan Ovidiu Sabău, prezentat de U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2023 09:58 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 10:13

Ioan Ovidiu Sabău (54 de ani) a fost prezentat oficial de U Cluj, după ce ardelenii l-au pierdut pe antrenorul Eugen Neagoe, ajuns la Universitatea Craiova.

Sabău a fost anunțat ca director tehnic, din cauza litigiului clubului cu Neagoe, fostul tehnician, dar va fi antrenor.

NEBUNIE în Arabia Saudită » Al Hilal a pus în vânzare tricouri cu numele lui Messi
ARABIA SAUDITĂ
NEBUNIE în Arabia Saudită » Al Hilal a pus în vânzare tricouri cu numele lui Messi

Ioan Ovidiu Sabău, prezentat de U Cluj

„Ioan Ovidiu Sabău revine la FC Universitatea Cluj. Începând de astăzi, acesta ocupă poziția de director tehnic și va coordona activitatea sportivă a clubului. 

De asemenea, staff-ul tehnic a fost completat cu Sandu Tăbârcă și Dan Didiță, iar Romario Pires rămâne la echipă și va fi prezent la reunirea lotului programată pe 3 ianuarie”, se arată pe site-ul lui U CLuj.

Ioan Ovidiu Sabău nu a mai antrenat din 2014

Sabău este un nume important pentru „șepcile roșii”. Are casă nu departe de Cluj Arena, a jucat, a antrenat și a fost manager general al alb-negrilor. Fost membru marcant al Generației de Aur, el a declarat în urmă cu mai multe săptămâni că ar fi tentat de o revenire în iarbă, „dacă aș găsi un proiect important”.

Neluțu nu a mai antrenat din 2014, atunci când a pregătit-o pe ASA Târgu Mureș, 12 meciuri. Și de atunci, nimic! Sabău a debutat ca antrenor chiar la U Cluj, în 2000, pe vremea în care încă mai juca. A mai trecut pe banca Universității timp de câteva etape în 2003.

U Cluj, la retrogradare

U Cluj e într-o situație dificilă în Superliga. Ocupă locul 13, poziție de baraj, după 21 de etape, perioadă în care a acumulat doar 19 puncte. Nou-promovata n-a mai câștigat de 5 runde și are un golaveraj negativ, 14-23.

VIDEO » Ce spunea Ioan Ovidiu Sabău în aprilie despre revenirea în antrenorat + „Am cunoscut și patroni care se pricepeau la fotbal”

Citește și:

Pe 17 decembrie juca în Liga 1, în CSU Craiova - Chindia. De Revelion a fost prezentat în Argentina » Mutare neașteptată

Yevhen Bokhashvili, ucraineanul de la Oțelul Galați: „Să facă ceva concret, ei să oblige Rusia să oprească atrocitățile!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  03 Ianuarie 2023, 19:59

Felicitari Sabau !!! Haide U !!!

trifa
trifa  •  02 Ianuarie 2023, 18:08

Nu va reusi fara sa aduca jucatori noi valorosi.

traian_v
traian_v  •  02 Ianuarie 2023, 14:20

Trebuie sa laud GSP - un articol cu titlu corect: Intr-adevar, E GATA ! Rusine celor cu putere de decizie.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează