FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ 2-3

Ioan Ovidiu Sabău dezvăluie cheia succesului din Giulești: „Acolo am reușit să corectăm anumite lucruri”

U Cluj a învins-o pe Rapid, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 17 din Superliga. Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), antrenorul „studenților”, a făcut o radiografie a partidei din Giulești. +36   FOTO
U Cluj a învins-o pe Rapid, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 17 din Superliga. Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), antrenorul „studenților”, a făcut o radiografie a partidei din Giulești.

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 23:17 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 23:41

U Cluj a învins-o pe Rapid, scor 3-2, în ultimul meci al rundei cu numărul 17 din Superliga. Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani), antrenorul „studenților”, a făcut o radiografie a partidei din Giulești. 

Ianis Stoica, analiză după victoria din Giulești: „Mister ne-a zis că nu concepe decât să câștigăm”
RAPID - U CLUJ 2-3
Ianis Stoica, analiză după victoria din Giulești: „Mister ne-a zis că nu concepe decât să câștigăm”

Ioan Ovidiu Sabău, concluzii după Rapid - U Cluj: „Foarte multe lucruri îți trec prin minte când ești condus”

„Ei au marcat două goluri și a trebuit să mă adaptez, să fac acea schimbare. Am schimbat sistemul de joc și am reușit să înscriem în prima repriză, ceea ce ne-a dat un moral bun, pentru că Rapid juca foarte bine, stă foarte bine, și are jucători cu calitate. 

În a doua repriză am avut un moral mai bun, am crezut în noi, am intrat bine, ne-am creat situații de a marca. Am reușit să facem asta și după am marcat al treilea gol. 

Vreau să-i felicit pe jucători, pentru că au crezut foarte mult. Au calitate, personalitate și nu îi intimidează astfel de jocuri. 

Foarte multe lucruri îți trec prin minte când ești condus, în special să nu iei multe. Trebuie să vezi care e reacția jucătorilor, ce să le spui, cum să îi motivezi, să îi încurajezi împotriva unui adversar care arată bine în acest an. 

La pauză le-am spus să creadă mai mult, pentru că putem câștiga acest joc. Am vrut să reparăm anumite greșeli,  să ne adaptăm la noul sistem de joc, să vadă ce trebuie să facă atacantul. Sunt momente în care trebuie să găsești soluții. De data asta au ieșit lucrurile așa cum trebuia să iasă. 

Noi trebuia să fim mult mai compacți, pentru că jucau foarte repede, Iacob reușea să joace foarte mult între linii cu atacantul lor și rămâneam de foarte multe ori cu fundașii centrali liberi. 

Acolo am reușit să corectăm anumite lucruri”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău la Digi Sport. 

Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj: „Fanii Rapidului m-au primit foarte bine”

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit și despre maniera în care fanii giuleșteni l-au primit. Sabău a fost jucătorul Rapidului la ultimele două titluri cucerite de bucureșteni, în 1999 și 2003. 

„Fanii Rapidului m-au primit foarte bine, ca de fiecare dată. Îmi sunt dragi, m-am simțit foarte bine aici. 

Am tot respectul și toată aprecierea pentru acești oameni care vin, cântă și sunt alături de echipă și în momentele grele. Așa ar trebui să fie suporterii”, a mai afirmat antrenorul lui U Cluj

VIDEO. Mihai Stoichiță, declarații după Rapid - U Cluj 

Citește și: 

Șoc în Superliga » Antrenorul unei echipe care țintește play-off-ul vrea să demisioneze + reacția conducerii

Jucătorii Petrolului au fost scoși de pe „Ilie Oană”! Acuzații dure la adresa lui Vivi Răchită: „Niciodată nu îți vei pune mâinile libidinoase pe clubul nostru” + Culisele „scurtcircuitelor” dintre club și autoritățile locale

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
danglumetu
danglumetu  •  28 Noiembrie 2023, 09:23

rapid si universitatea craiova sint cele doua echipe la care pretentiile sint nejustificat de mari pt ca atunci cind cistiga zici c-au iesit campionii europei, iar cind pierd...asteapta meciul urmator! echipe carora le lipseste minima educatie spre performanta, joaca ''la frimituri''!

Razvan
Razvan  •  28 Noiembrie 2023, 07:58

Perie ca de obicei echipa rapid, cica are jucatori de calitate, sa vazut calitatea, niste amarati refuzati de alte cluburi i a batut usor

parachioara5
parachioara5  •  28 Noiembrie 2023, 05:43

...ar fi bine sa terminati inaintea farului...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează