FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA

Ioan Sdrobiș, reacții despre Florinel Coman și Ianis Hagi: "Mă gândesc că ia rețetele lui și se irosește"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 11:42

Fostul antrenor Ioan Sdrobiș (72 de ani) a vorbit despre tinerii fotbaliști ai României. Îi laudă pe Florinel Coman și Ianis Hagi, însă în cazul primului are mari emoții crezând că se poate autodistruge. A vorbit și despre generația de la U21, dar și despre campionatul românesc. 

"Mie mi-e teamă de Coman, care are un talent ieșit din comun. Dar mă gândesc că ia rețetele lui Alibec și se irosește. Coman îmi place, e talentat de la natură. Acest copil trebuie lămurit să nu fie dușmanul lui", a zis Sdrobiș la ProX. 

...despre România U21: "Să nu mai lăudăm generația asta U21, să nu-i mai parfumăm atât! Să se califice și să vedem ce fac la turneul final. Dacă au rezultate acolo, atunci trebuie să avem grijă de ei. Să avem răbdare puțin!"

...despre Ianis Hagi: "Ianis este foarte talentat, dar Gică Hagi ar trebui să vorbească ca antrenor, nu ca părinte. Îi trebuie forță, pentru că mintea o are pentru înalta performanță".

...despre Viitorul și celelalte echipe de top: "Nu mă mai uit când joacă Steaua, Dinamo sau Craiova lui Mangia. Când joacă echipa lui Gică Hagi nu mă mișc din fața televizorului. Se răsucesc în mormânt Ion Oblemenco și Petre Deselnicu când văd ce joacă Craiova. De CFR ce să mai zic nu a bătut o echipă formată din băieți care joacă până la prânz". 

Jucători descoperiţi de Sdrobiş:
Cristi Chivu
Dragoş Grigore
Vali Badea
Sorin Frunză
Viorel Tănase
Adrian Falub
Ciprian Danciu
Daniel Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
812572078866108
Dan Ioan Pop  •  28 Septembrie 2018, 20:02

El i -a promovat pe Danciu..Rednic nu i-a descoperit....

2115362038538934
Cristian Teodor  •  28 Septembrie 2018, 17:34

Antrenor extrem de slab. Vad ca se si laudă ca i-ar fi descoperit pe x si y...B.S.

stefan..
stefan..  •  28 Septembrie 2018, 14:48

Se vede ca "părintele" este iesit de mult timp din circuit. Altfel, ar fi constatat ca singurul fapt prin care fotbalul romanesc se mai ridica la nivel european este media de 15 000 de suporteri pe care Universitatea Craiova o are in campionat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează