FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

Ioan Varga, mesaj fără precedent pentru Gigi Becali: „Și-a luat-o în cap!”

Marți, Marius Șumudică, în prezent antrenorul celor de la Al-Raed (Arabia Saudită), a spus că a discutat cu Ioan Varga și că ar fi dorit înapoi la CFR Cluj. Finanțatorul ardelenilor neagă vehement posibilitatea ca Șumi să revină în Gruia.
Marți, Marius Șumudică, în prezent antrenorul celor de la Al-Raed (Arabia Saudită), a spus că a discutat cu Ioan Varga și că ar fi dorit înapoi la CFR Cluj. Finanțatorul ardelenilor neagă vehement posibilitatea ca Șumi să revină în Gruia.

Articol de - Publicat luni, 15 aprilie 2024 16:35 / Actualizat luni, 15 aprilie 2024 16:57

Patronul CFR-ului, Ioan Varga, a replicat dur după ce omologul său de la FCSB a redus de la 1 milion de euro la doar 600.000 oferta pentru Philip Otele.

Philip Otele a devenit subiectul unei dispute tot mai încinse între patronul său de la CFR Cluj, Ioan Varga, și Gigi Becali. Ultimul episod, chiar în week-end.

Adi Mutu și-a distrus fostul elev de la CFR Cluj: „Cum să ceri milioane pe el?!”
CFR CLUJ
Adi Mutu și-a distrus fostul elev de la CFR Cluj: „Cum să ceri milioane pe el?!”

Ioan Varga, mesaj fără precedent pentru Gigi Becali

Atacantul nigerian în vârstă de 24 de ani n-a impresionat în derby-ul cu FCSB (0-1), iar Becali a redus prompt cuantumul ofertei pe care i-o făcuse inițial lui Varga. „Spuneam de Otele că dau un milion. Nu mai dau, dau doar 600.000.

Dacă împotriva echipelor mari nu mișcă, de ce să îi dau un milion?! Îi dau 600.000. Pe cuvânt că nu mai dau un milion! L-am văzut astăzi. Un fotbalist cum e Coman driblează orice adversar. Tu dacă nu îl driblezi pe Crețu înseamnă că nu ai așa mare valoare”, a spus Becali, la Prima Sport.

Ioan Varga: „Nu are Becali bani să cumpere jucători de la noi”

Replica lui Varga a venit prompt. „Exclus! Nu are el bani să cumpere jucători de la noi. Astea sunt glume. Am glumit cu el şi văd că şi-a luat-o în cap. Nu are el nicio variantă. Noi nu vindem jucători la Steaua (n.r. - FCSB)”, a declarat Neluţu Varga, citat de Antena Sport.

Anterior, el explicase că „în momentul de față nu avem nicio altă ofertă pentru Otele în afara de cea de la Brighton, din Anglia. Ei se gândesc la ce le-am propus eu: 6 milioane de lire și 20% dintr-un viitor transfer. Șeful scouting-ului de la ei (n.r. - Mike Cave) a zis că rămânem în contact, că va vorbi cu conducerea”.

Iar lui Becali susținea că i-a spus doar de 6 milioane de euro „pentru că-i aici, în România. Celor de la Brighton le-am cerut 6 milioane, dar de lire. Asta înseamnă vreo 7 milioane în euro”.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. CFR- FCSB 0-1. Momentul în care Coman aruncă ghetele spectatorilor

Ați mai putea citi:

Kyros Vassaras admite: „Se impunea cartonaș roșu la Homawoo!”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  18 Aprilie 2024, 11:58
Postat de yoras63 pe 16 Aprilie 2024, 10:51

Nici nu are ce sa cumpere de la CFR, asa ca Nelutule vezi de drumul tau .....

Amice, asta e cusurul tău...ești prost ...informat. Dacă te uiți în urma, cu mai mulți ani, vei descoperi ca Gigi Valiza a cumpărat de la CFR Cluj cel putin 15 jucători. Retine cifra...Asa ca nu întra în hora ilfoveana ca te murdărești de zer.

yoras63
yoras63  •  16 Aprilie 2024, 10:51

Nici nu are ce sa cumpere de la CFR, asa ca Nelutule vezi de drumul tau .....

ckhristian
ckhristian  •  16 Aprilie 2024, 00:55

Gigi Becali pur și simplu vorbește singur. Nu-i mai comentați inepțiile și o să vedeți atunci ce mult va suferi de nebăgare în seamă. Ar fi cea mai mare pedeapsă pentru el.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează