FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ioan Varga i-a cerut unei grupări din Premier League 7 milioane de euro pentru Philip Otele » Răspunsul primit

Philip Otele
Philip Otele

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 14:22 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 16:09

Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a anunțat că a fost contactat de Brighton, locul 10 din Premier League, pentru transferul lui Philip Otele.

Varga susține că a solicitat în schimbul golgheterului său suma de 6 milioane de lire sterline, aproape 7 milioane de euro, plus 20 % dintr-un viitor transfer.

Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”
MERCATO
Anunț oficial: „Am vorbit cu Hagi și Rivaldo. Intrăm în cursă pentru transferul lui Louis Munteanu!”

Ioan Varga vrea aproape 7 milioane de euro pentru Otele

Mike Cave, șeful departamentului de scouting al englezilor, i-ar fi comunicat finanțatorului „feroviarilor” că rămân în contact și că va informa conducerea clubului de pretențiile pentru cedarea lui Philip Otele.

„În momentul de față nu avem nicio altă ofertă pentru Otele în afara de cea de la Brighton din Anglia. Ei se gândesc la ce le-am propus eu: 6 milioane de lire și 20% dintr-un viitor transfer.

Șeful scouting-ului de la ei (n.r. - Mike Cave) a zis că rămânem în contact, că va vorbi cu conducerea. Lui Gigi Becali i-am zis 6 milioane, dar de euro, pentru că-i aici, în România.

Celor de la Brighton le-am cerut 6 milioane, dar de lire. Asta înseamnă vreo 7 milioane în euro”, a declarat Ioan Varga, potrivit iamsport.ro.

Dacă se va concretiza mutarea, Otele va deveni cel mai scump fotbalist vândut vreodată de CFR Cluj, peste Alvaro Pereira (6,5 milioane de euro, la FC Porto) și Lacina Traore (6 milioane de euro, la Kuban Krasnodar ).

Gigi Becali, interesat și el de Philip Otele

Gigi Becali a reacționat după ce Ioan Varga i-a comunicat public că FCSB trebuie să plătească 6 milioane de euro pentru transferul lui Philip Otele (24 de ani), golgheterul celor de la CFR Cluj. Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că este dispus să poarte negocieri cu omologul său din tabăra ardelenilor.

Becali a subliniat că el l-a inclus pe Otele în categoria fotbaliștilor din Superligă pe care îi consideră valoroși, fără să garanteze că poate să îl cumpere. Finanțatorul liderului a afirmat că este dispus să poarte negocieri cu Varga, dacă îi va „face preț preferențial”.

Condiția lui Gigi Becali pentru a negocia cu Nelu Varga

„Eu am spus de jucătorii care sunt valoroși, eu nu știu dacă pot să îi iau eu pe ăia. Dacă face preț preferențial (n.r. - Varga), o să vorbesc cu el și văd, nu?", a declarat Gigi Becali, conform sport.ro.

1,5milioane de euro este cota de piață a lui Otele, conform Transfermarkt

Philip Otele a marcat pentru CFR Cluj, în actuala stagiune, 13 goluri și a oferit 7 pase de gol în 33 de meciuri din Superligă.

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Ovidiu Burcă nu ar accepta condițiile de la FCSB

Citește și:

Scenariu-surpriză dacă FCSB va câștiga titlul: „Gigi Becali își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”
FCSB
Scenariu-surpriză dacă FCSB va câștiga titlul: „Gigi Becali își face «damblaua», iar apoi va spune gata!”
Dincolo de Premier League, e COLAPSUL » Datorii imense în Anglia, desființări și o mare întrebare: cât mai rezistă modelul?!
ANGLIA
Dincolo de Premier League, e COLAPSUL » Datorii imense în Anglia, desființări și o mare întrebare: cât mai rezistă modelul?!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  11 Aprilie 2024, 15:59

"Lui Gigi Becali i-am zis 6 milioane, dar de euro, pentru ca-i aici, în România." Daca-i de aici din Romania nu ar fi trebuit sa-i ceara lui Gigi 6 milioane de lei?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează