FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Ion Crăciunescu a izbucnit, în direct la TV: „Își bat joc! Mi se face rău”

Ion Crăciunescu, 71 de ani, fost mare arbitru internațional, e revoltat de situația din Liga 1, cu Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș care fac doar figurație în play-out. +19   FOTO
Ion Crăciunescu, 71 de ani, fost mare arbitru internațional, e revoltat de situația din Liga 1, cu Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș care fac doar figurație în play-out.

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 20:15 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 20:51

Ion Crăciunescu, 71 de ani, fost mare arbitru internațional, e revoltat de situația din Liga 1. Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș fac figurație în play-out.

După 0-6 cu Sepsi azi și ca urmare a mai multor depunctări, Clinceni e penultima în Liga 1, cu 3 puncte, în timp ce Gaz Metan, „lanterna roșie” a campionatului, are -11 puncte la bilanț!

FCSB a pierdut titlul, dar e campioana suporterilor! Uluitor: Dinamo are doar 15% din fanii de acum 9 ani
FCSB
FCSB a pierdut titlul, dar e campioana suporterilor! Uluitor: Dinamo are doar 15% din fanii de acum 9 ani

Ion Crăciunescu: „Ăsta mai e fotbal în Liga 1?”

Își bat joc! Vin cu copii la Liga 1, încropesc echipe din mers. Iar televiziunile bagă atâția bani în competiție... N-ar fi mai bine să avem niște reguli, la licențiere, să nu se mai ajungă aici? Noi criticăm Clinceni, Mediaș, dar vinovați sunt cei care le tolerează! 

Să avem un fotbal cu mai puține echipe, să joace doar ăia care pot. Când o echipă are -11 puncte... Parcă suntem la vreme, la rubrica meteo, ăsta mai e fotbal? Mi se face rău! Fotbalul de la noi e condus în așa fel încât cluburile să nu fie supărate la alegeri”, a declarat Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Ion Crăciunescu, mare arbitru român

  • Ion Crăciunescu a arbitrat 230 de meciuri în prima ligă din România;
  • A fost delegat la Campionatul European de tineret din 1988, la finala Campionatului European de juniori din 1992, la semifinala Cupei Intercontinentale din 1995;
  • Tot în 1995, Crăciunescu a condus la centru și finala Cupei Campionilor Europeni, Ajax Amsterdam - AC Milan 1-0.
  • Ion Crăciunescu s-a retras din arbitraj în anul 1996. De atunci a fost președinte la echipe din Liga 1, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, acum fiind analist TV.

FOTO / Cele mai tari imagini din partida Sepsi - Clinceni 6-0

+15 FOTO

Mai multe articole despre Liga 1:

Plângere la poliție pentru nepotul lui Gigi Becali, după scandalul de la FCSB - CSU Craiova » Toate reacțiile: „Mi-e rușine”

Ce făcea Olaru la golurile Craiovei » Două momente decisive din FCSB - CS Universitatea

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  06 Aprilie 2022, 07:33

dragilor , problema de fond, rădăcinile răului sunt: politicul Dâncu si alții plus serviciile care și-și plantat oameni si la FRF. Așa a ajuns Burleanu si Stoichita să faca fotbalul românesc de ***. Politicul si anumiți oameni din servicii au făcut mult rău românilor și României.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

449402853631732
Adrian Stefanescu  •  05 Aprilie 2022, 11:17

Televiziunile sunt parte din mocorla in care se zbate fotbalul nostru! Atata timp cat ani de zile au promovat numai impostori si cancanuri in toate emisiunile sportive...au incurajat scandaluri(intre Porumboiu si Craciunescu, intre Piturca si patronul celor de la Poli Timisoara, intre Dragomir si restul ***, mai nou intre Prunea si Burleanu)...nu sunteti nici pe departe niste posturi serioase de sport! Si atunci nu inteleg de ce aveti pretentii. Cancan promovati, cancan aveti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

108779877311497
George Ionescu  •  05 Aprilie 2022, 09:48

...de unde bani pentru fotbal la romani ?...cate echipe vrea doua sau trei ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează