FOTBAL  »  Superliga  »  VASILE AVRAM ÎN AREST PENTRU 29 DE ZILE

Ion Crăciunescu acuzat politic: "Eu nu mai activez de un an şi jumătate"

Ion Crăciunescu ştia ce se va întîmpla:
Ion Crăciunescu ştia ce se va întîmpla: "Lucrurile erau evidente. Mă aşteptam la asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 septembrie 2011 11:48

Noul preşedinte al CCA, Ion Crăciunescu, se scuză de orice vină pe care ar putea să o aibă în legătură cu arestarea lui Vasile Avram.

"De fiecare dată cînd am făcut comentarii, m-am axat pe greşeli mari de arbitraj şi nu cred că aceste greşeli au fost total întîmplătoare. Dacă s-a sezizat DNA şi nu CCA, asta este, nu sînt eu vinovat.

Lucrurile erau atît de clare şi de evidente, încît ne aşteptam să se întîmple aşa ceva.

Eu nu mai activez de un an şi jumătate, nu mai fac nici un fel de politică. Eu am prieteni din toate partidele şi nu pot să spun că le întorc favorurile acum. Singurul lucru pe care l-am făcut a fost să mă duc la televiziune să spun că nu mi se pare normal ce se întîmplă", a spus Ion Crăciunescu la sportro.

VASILE AVRAM ŞI ŢERBEA AU AJUNS ÎN ACEASTĂ DIMINEAŢĂ LA TRIBUNAL PENTRU JUDECAREA RECURSULUI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
boeru_cornel
boeru_cornel  •  29 Septembrie 2011, 15:16

Craciunescu ca sa aiba credibilitate, ar trebui sa i-a urmatoarea masura : Ori tatii ori fii in arbitraj !!! Si sa nu mai creada ca e mesia in arbitrajul romanesc ca ii aduc aminte cum a facut si el niste meciuri praf si a tras mult mai evident ca astia de acum cu...Rapid (finala cu Petrolul...e un ex) doar era colaborator Samsung , !!! Ce a cules de acolo ?.....nu era DNA-ul atunci.... El ar trebui audiat de o comisie din Senat inaintea numirii !!!!

somn
somn  •  29 Septembrie 2011, 12:23

Astia ne iau de prosti, se vede de la o posta cum Craciunescu este numit la CCA pe criteriul esti ''PUPINCURIST BASIST bun, ESTI SEF''. Se uita cate mizerii a facut si el in fotbal, asta e, CIOCUL MIC NOI SUNTEM LA PUTERE.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează