FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Ion Crăciunescu, șocat de una dintre deciziile de arbitraj din UTA - Craiova: „E mutilare! Trebuia direct roșu”

Ion Crăciunescu +33   FOTO
Ion Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2021 19:27 / Actualizat luni, 16 august 2021 19:39

Fostul arbitru Ion Crăciunescu (70 de ani) consideră că Roger (25) ar fi trebuit eliminat pentru faultul comis asupra lui Nicușor Bancu (28) în UTA - CSU Craiova 1-0.

Nicușor Bancu, fundașul stânga al oltenilor, a fost lovit cu cotul în plină figură de Roger, mijlocașul arădenilor, în minutul 22 al partidei.

„Trebuie să-mi repar dintele acum, după intrarea lui Roger. M-a lovit cu cotul! Am dinții făcuți praf și arbitrul îmi spune că protejează mingea adversarul. E incredibil! Trebuie să facem ceva cu arbitrajul. Ne călcau, ne loveau cu cotul”, a „tunat” Bancu după meci.

Ion Crăciunescu, despre faultul reclamat de Bancu: „E mutilare, direct roșu!”

Fotbalistul Craiovei a avut buza spartă în urma duelului, dar arbitrul Adrian Cojocaru a arătat doar cartonașul galben, decizie pentru care a fost „taxat” de Ion Crăciunescu.

„Bancu primește un cot în gură. Uitați-vă ce bine este plasat arbitrul. Îi dai galben, dar te duci apoi și vezi că are sânge pe față, că i-a scos dintele. Nici atunci nu te convingi să-i dai roșu? Poți să schimbi decizia. Sau poate nu ai voie să dai roșu. 

Bancu are dreptate, cum să nu aibă? Pentru ce încurajăm așa ceva? Ia uitați-vă, mutilezi un om? E mutilare asta, direct roșu!”, a spus Crăciunescu, la emisiunea „Liga DigiSport”.

Intrare violentă asupra lui Nicușor Bancu în UTA - CSU Craiova 

În minutul 22 al meciului UTA - CS Universitatea Craiova, la 0-0, Nicușor Bancu, fundașul stânga al oltenilor, a fost lovit cu cotul în plină figură de Roger, mijlocașul arădenilor. Deși i-a spart buza jucătorului oltean, arbitrul întâlnirii Adrian Cojocaru i-a arătat doar cartonașul galben lui Roger. 

„Putea să-i rupă vreo doi dinți”, a punctat comentatorul Digi Sport Andrei Tivilichi. După ce a primit îngrijiri medicale, Bancu s-a dus glonț la arbitrul întâlnirii pentru a-l întreba de ce nu l-a eliminat pe brazilianul arădenilor. Foarte nervos, acesta a fost oprit în drumul spre „central” de Florin Iacob, goalkeeperul celor de la UTA.

 Bancu a continuat partida cu un bandaj în gură și și-a verificat în mai multe rânduri dantura, cel mai probabil din cauza unui dinte afectat de lovitura încasată. De altfel, partida de la Arad a fost una extrem de agresivă, cu multe intrări la limita regulamentului.

Ion Crăciunescu, șocat de una dintre deciziile de arbitraj din UTA - Craiova: „E mutilare! Trebuia direct roșu”
Cotul în figură primit de Nicușor Bancu de la Roger, foto: captura Look TV

Citește mai multe știri din Liga 1:

FC Voluntari transferă de la U Cluj

Derby-ul Rapid - FCSB, dominant și la TV! Număr impresionant de telespectatori

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  18 August 2021, 13:48

Botosaniul, Farul si Rapidul ameninta podiumul. CFR intra in degringolanda dupa dusul rece de la Steaua Rosie, FCSB isi va reveni miraculos iar Craiova... Craiova doarme.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  17 August 2021, 08:47

Cei de la UTA n-au iesit ca urmare a duritatilor celor de la Craiova. In schimb, daca cei de la UTA cred ca asa vor performa, se inseala.Totul li se va intoarce dublu, e in firea lucrurilor.

dansy
dansy  •  17 August 2021, 08:32
Postat de sakamoto pe 16 August 2021, 21:20

Doi jucatori de la UTA au iesit de pe teren accidentati de olteni. In urma unor faulturi grosolane. Nu trebuiau si dinsii eliminati de pe teren? Pt unii politica biciului, iar pt altii politica cozonacului? Ii ajuta pe prvilegiati, in cupele europene? Nu prea.Sanatate si virtute!

Te uiți la fotbal și nu pricepi nimic!La Minculescu a fost un fault de joc nimic altceva.Băiatul a ieșit ca nu mai putea sa alerge și avea crampe.Așa ca habar nu ai despre fotbal

Vezi toate comentariile (15)
Comentează