FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Ion Crăciunescu, impresionat de o partidă din Liga 1: „Așa meciuri să tot vedem la televizor”

Ion Crăciunescu, impresionat de o partidă din Liga 1: „Așa meciuri să tot vedem la televizor”
Ion Crăciunescu, impresionat de o partidă din Liga 1: „Așa meciuri să tot vedem la televizor”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 22:16 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 22:17

Ion Crăciunescu (71 de ani), fostul mare arbitru, a rămas impresionat de partida dintre CSU Craiova și CFR Cluj, câștigată de olteni cu 3-2. Trupa lui Reghecampf a obținut victoria la ultima fază, prin golul marcat de Ante Roguljic

Prezent în studioul emisiunii „Liga Digi Sport”, Crăciunescu a lăudat atât jocul celor două echipe, cât și atitudinea fotbaliștilor, care au dat dovadă de sportivitate.

Bate tot, câștigă titlul! FCSB e iar la mâna ei, după 4-0 cu FC Voluntari
FCSB - FC VOLUNTARI
Bate tot, câștigă titlul! FCSB e iar la mâna ei, după 4-0 cu FC Voluntari

Ion Crăciunescu: „Așa meciuri să tot vezi la televizor”

Un meci unde se înscriu cinci goluri are o altă calitate, cu felul în care s-au înscris golurile, așa cu un suspans deosebit, și felul în care o echipă s-a desprins doar la final după un gol înscris în minutul șase al prelungirilor. 

Dincolo de aceste lucruri, a fost un joc desfășurat în limitele sportivității. Nu am văzut comportări violente sau nesportive, un fotbal bun de calitate. Așa meciuri să tot vedem la televizor. Mi s-a părut unul dintre cele mai frumoase meciuri din acest sezon.

Am mai văzut un lucru la acest meci, poate de mentalitate. Craiova nu s-a oprit în niciun moment, a vrut să joace, să atace. Cei de la CFR Cluj, când s-au văzut în avantaj, s-au baricadat, au zis că nu mai pot primi gol și că pot câștiga meciul. Schimbările pe care le-a făcut Reghecampf au fost foarte inspirate. Markovic a fost omul meciului”, a declarat Ion Crăciunescu, conform sursei menționate.

Ștefan Gadola, declarații după CSU Craiova - CFR Cluj 3-2: „Nu este o catastrofă!”

Citește și alte știri din Liga 1:

I-a răspuns lui Becali: Edjouma, pasă genială în FCSB - FC Voluntari!

Panduru, criticat în direct din cauza unei reacții ironice » Ilie Dumitrescu i-a sărit în apărare: „Are modul lui de a transmite mesaje”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează