FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 0-1

DINAMO - VOLUNTARI 0-1. Ion Gheorghe, palmă pentru „câini”: „Am jucat 13 ani aici, apoi m-au trimis să mă antrenez singur. N-am niciun sentiment pentru ei”

Ion Gheorghe, autorul golului în Dinamo - Voluntari FOTO: Cristi Preda +22   FOTO
Ion Gheorghe, autorul golului în Dinamo - Voluntari FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 28 iunie 2020 20:53 / Actualizat duminica, 28 iunie 2020 23:21

Dinamo a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-1. Golul a fost marcat de Ion Gheorghe (20 de ani), un mijlocaș care a început fotbalul la academia „câinilor”.

„Am jucat 13 ani aici și când trebuia să mi se dea și mie șansa să joc, am fost trimis să mă antrenez singur. Nu am niciun sentiment pentru această echipă. Acum sunt la Voluntari și voi da totul aici. Nu, n-am venit să iau nicio revanșă. Am venit să dau gol, să câștigăm, și să urcăm în clasament. Dinamo nu merită să fie pe ultimul loc. Sunt sigur că o vor scoate la capăt în final”, a declarat Ion Gheorghe la Look Sport. 

450.000 de euroeste cota lui Ion Gheorghe conform transfermarkt.de

Ion Gheorghe, pierdut pentru 50.000 de euro

În august 2018, Ion Gheorghe era lăsat să plece liber de la Dinamo. Ioan Andone l-a adus la Voluntari, unde a devenit om de bază datorită regulii U21. „Câinii” au păstrat o clauză de răscumpărare în valoare de 50.000 de euro, dar nu și-au permis să o activeze.

Cum comenta situația Mircea Rednic, antrenorul din acel moment: „Cum îl poți lăsa să plece? Așa suntem noi, bine, cei ce au fost înainte. E un jucător care acum evoluează meci de meci și o face bine. Dacă-l vrem înapoi, trebuie să plătim 50.000 de euro. Pe un jucător pe care l-am avut în curte... De unde să plătim?”

EXCLUSIV Gabi Răduță: „Bălănescu pune ștampila”

„Încă o dată se dovedește că anumite lacune ale managamentului se întorc împotriva clubului. Nu e normal să te bată un jucător pe care l-ai crescut, pe care l-ai avut în curte. Tu ai spus mereu că nu e bun... L-ai dat împrumut, l-ai trimis la juniori, s-a întors la echipa mare, i-ai pus din nou aceeași stampilă. Ion Gheorghe nu e bun, Dima nu e bun, Costache nu e bun, bine că sunt buni juniorii pe care îi aducem de la alții. 

Cine să fie de vină, parcă voi nu știți. Bălănescu și cei de la nivel de condecere au pus ștampila. Dinamo a ajuns într-un hal fără de hal. Copilul nu mai avea ce face, a trebuit să plece. Eu țin legătura cu el,  cu tatăl lui, joacă meci de meci și joacă foarte bine. Noi de batem joc și nu primesc nicio șansă la prima echipă. Copiii noștri sunt mai buni decât cei de la FCSB, joacă an de an finala în Liga Elitelor”, a fost reacția lui Gabi Răduță după golul marcat de Ion Gheorghe.

FOTO / Cele mai tari imagini din Dinamo - Voluntari 0-1

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - FC Voluntari 0-1:

Mihai Popescu a răbufnit: „Toți se dau mari dinamoviști, dar știu doar să atace! Spuneți adevărul!”

VIDEO Florentin Petre n-a mai rezistat: „Băiatul meu plânge și acum, au zis că e golan. Juca într-un picior în echipa asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează