FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - GLORIA BUZĂU, SÎMBĂTĂ, 17:00, NETELEVIZAT

Ion Marin: "Farul este în reconstrucţie"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2009 00:00

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, joi, că pe parcursul returului vrea să formeze o echipă competitivă, iar un prim pas în acest sens este realizarea obiectivului, clasarea în primele 10 formaţii ale Ligii I.

"La Farul are loc o reconstrucţie a echipei, din mers, dar obiectivul e acelaşi ca la începutul campionatului, locurile 1-10. La Farul joacă cei care dau randament, nu contează numele sau vârsta jucătorului.

Am schimbat sistemul, jucăm un 4-4-2 prin care ajungem mai uşor la poartă. În acest retur dorim o îmbunătăţire a imaginii clubului. Motto-ul nostru pentru retur este construirea unei echipe competitive şi ieşirea din anonimat", a spus Ion Marin.

Tehnicianul s-a referit şi la primul meci al formaţiei sale din retur: "Consider că partida cu Gloria Buzău este pentru noi cea mai importantă a returului, pentru că jucăm cu o contracandidată la retrogradare, este un meci de şase puncte. Un alt motiv de îngrijorare ar fi că jucăm împotriva unei echipe necunoscute, nu am reuşit să vizionăm niciun meci din pregătiri al acestei grupări. Am emoţii pentru că nu ştiu ce calităţi sau defecte au jucătorii lor".

Sursă: NewsIn

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (4)
guleafc
guleafc  •  26 Februarie 2009, 21:14

Am un sfat pt Ion Marin. Dubleaza marcajul la Axente.:)))

savibratescu
savibratescu  •  26 Februarie 2009, 17:23

FIFA,JOSEPH BLATER,PRESIDENT,SI COMISIA MEDIA ,TRNSMISII TV;ION MARINE,ANTRENOR FARUL;DE CE NU SE TRANSMITE TV,MATCH-UL FARUL-GLORIA BUZAU.??????????????????????? TOATE CELE 8 MATCH-URI SANT TRANSMISE DIRECT TV,NUMAI FARUL-GLORIA BUZAU,NU,.DE CE????????????? DUMITRU DRAGOMIR,PRES LPF SI SUPER PRESEDINTII DIN UMBRA,CLANUL BECALI,AN FRUNTE CU GIGI BECALII,CARE SE CRED SI SE D-AU AN CONTINUARE PRESEDINTII ROMANIEI,DUPA NICOLAE CEAUSESCU,AU ANCEPUT REPRESALIILE CONTRA FARUL,dupa FARUL-STEAUA 1-4 ???

 •  26 Februarie 2009, 16:34

Sper sa nu faci reconstructia cu toti africanii :D

Vezi toate comentariile (4)
Comentează