FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 3-3

Ion Pîrcălab: "Barbu vorbeşte de Foresta, dar nu spune că Dinamo - Astra a fost blat" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2010 00:00

Fosta glorie a lui Dinamo, Ion Pîrcălab, spune că partida încheiată de Astra la egalitate în Ştefan cel Mare i se pare cel puţin suspectă şi îl ironizează pe tehnicianul ploieştenilor, Marin Barbu.

"Cine e Magiun Barbu, unde a jucat? Eu nu-l cunosc, o să mă interesez. O fi jucat volei. A jucat la Steaua? Ce număr avea pe tricou? Poate el să se compare cu Mourinho, că a fost mai mare jucător decît antrenorul lui Inter.

Spunea că putea repeta episodul Foresta, dar de ce nu zice că i-a dat Dinamo un punct pentru că a fost blat? De ce să ne ferim? Petre Buduru, în cazul în care pleacă din Ştefan cel Mare, unde se duce, nu la Astra?", a spus Pîrcălab la SPT FM.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
 •  18 Mai 2010, 13:52

Mai degraba a fost blat in sensul ca Astra v-a lasat sa egalati ca va putea bate lejer!

 •  17 Mai 2010, 17:52

mai oameni buni, scoateti-va prostiile astea din cap. nu vreau sa le iau apararea conducatorilor (care sunt niste golani), dar e imposibil ca un oficial al clubului sa le spuna jucatorilor sa o lase mai moale. asa ceve nu s-a mai intamplat din anii '90, de pe vremea cooperativei. pur si simplu nu poti sa faci asa ceva, iar jucatorii nu te-ar asculta oricum. cine crede altceva e prea mare adept al teoriei conspiratiei

liviuemil
liviuemil  •  17 Mai 2010, 17:33

Upssss! Dinamo did it again !!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează