FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO 0-0

Ion Taban: "Aseară trebuia să cîştigăm. Dinamo nu dădea gol nici dacă jucam 2 luni"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 11:40

Ion Taban, preşedinte CA Rapid, a comentat partida pe care echipa din Giuleşti a încheiat-o la egalitate, 0-0, cu Dinamo. Oficialul a fost deranjat de maniera de arbitraj, dar şi de faptul că jucătorii antrenaţi de Răzvan Lucescu nu au reuşit să transforme în gol dominaţia pe care au avut-o în timpul partidei.

"Avem obiectiv să cîştigăm Cupa şi campionatul dacă se mai poate. Nu a fost uşor pentru nimeni. Încă nu ne-am revenit, traversăm o perioadă mai puţin plăcută", a declarat Taban la sportro.

"Aseară trebuia să cîştigăm. E vina noastră că nu putem să dăm gol, dar nu este problema noastră că sîntem dezavantajaţi. Asta e o problemă a întregului fotbal românesc. A fost un penalty clar. Puteam să mai jucăm două luni de zile şi Dinamo nu ar fi înscris dacă primeam acel penalty. Intră observatorul în cabina arbitrului, nu se poate aşa ceva. Cică să-l întrebe dacă se simte bine, o prostie", a adăugat Taban.

"Răzvan Lucescu are contract în continuare. Nu se pune problema să plece, avem o relaţie atît bună încît nu se pune problema să plece", a explicat Taban.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ornitoric
ornitoric  •  02 Aprilie 2012, 15:22

......si voi cat trebuia sa mai jucati ?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Aprilie 2012, 13:51
Postat de alexhaiducu pe 02 Aprilie 2012, 11:47

rapid a fost furat!

S-ar putea sa ai dreptate, e un cartier rau famat !!!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Aprilie 2012, 13:50

Ba eu cred ca daca mai dura vreo 20 de min. Dinamo pleca cu trei puncte, asa prost cum a jucat, cat despre ...acest TABAN ....poate s-o pricepe la popice, atletism,... asta nu mai isi dadea cu parerea ! De fapt la Rapid toti sunt semidocti !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează