FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ion Țiriac, despre posibilitatea de a se implica la Dinamo: „Ce să investesc?! Din 22 de milioane de români, eu sunt singurul care nu se pricepe la fotbal!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 22:43

Omul de afaceri Ion Țiriac, 80 de ani, președintele Federației Române de Tenis, a comentat posibilitatea de a investi la clubul de fotbal Dinamo.

„Ce să investesc?! Din 22 de milioane de români, eu sunt singurul care nu se pricepe la fotbal! Fotbalul este numărul 1 în România, ca în toată Europa, şi ar trebui să avem vreo 30 de Hagi şi vreo 25 de Stelea, centre de antrenament. Când o să avem şi noi la fotbal câteva sute de mii de copii practicanţi, putem din nou să visăm la o generaţie de platină.

Eu nu am investit la hochei, ăsta e un mizilic, cum se spune pe româneşte. Mi-a fost mie ruşine de ruşinea mea - totuşi, născându-mă în sport, în hochei, înainte de tenis - că în Bucureşti, dacă mă compar cu Budapesta, cu Sofia, noi nu avem un patinoar, și am făcut eu” a spus Țiriac.

Dinamo - Sepsi 1-2 // „Câinii” au renunțat la luptă » Ionel Dănciulescu: „Nu vom fi în play-off nici în acest an. E strigător la cer!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
394966434424757
Mihai Dinu  •  16 Decembrie 2019, 15:00
Postat de Ion Marin pe 15 Decembrie 2019, 09:40

Ion Țiriac, despre posibilitatea de a se implica la Dinamo: „Ce să investesc?! Din 22 de milioane de români, eu sunt singurul care nu se pricepe la fotbal!” Daca nu stii nea Ionele , sunt destui profesionisti care te pot invata , pricepi foarte repede, dar tu esti nerecunoscator clubului care ti a oferit foarte multe , da i si tu din multul tau , putin, ca sa traiasca sa nu moara.Cheama l si pe Lucescu , ca si el a primit un nume si multe altele de acolo.Nu fii zgarcit , nea Ionele, fii generos, ca intorci binele, undeva clubului care ti a dat un nume.Fii si tu o data in viata ta altruist si generos , pentru ca nu mai este timp , timpul trece repde, nu fa si tu ca altii.Daca te ai implica acolo clubul ar reveni la standardele de alta data , cand facea performante si in tara si in strainatate.Dar a fost condus de un sufletist din Buzau , pe nume Tudor Postelnicu , pe care dupa 90 , multi l au hulit , da, lui , lui Dej , lui Draghici , comunisti asa cum au fost ei , dar nu au lasat steagul jos.Am avut un club care si astazi ca performante e nr.1 in Romania, datorita muncii si generozitatii unor oameni ca ei, s-a construit un stadion si s-au obtinut atatea medalii, dar ei erau altruisti , nu ca matale nea Ionele, zgarciti, iar PIXUL LUI LIVIU DRAGNEA , ne a lasat fara stadion.Ai ocazia , sa ramai in istorie , te rog sa o faci nea Ionele si ajuta clubul ale carui culori le ai aparat si te a ajutat candva.

Perfect d-le Ion Marin! Respect!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  15 Decembrie 2019, 12:32

Ce tot il gadilati pe sub noada pe acest individ?

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Decembrie 2019, 10:34

Cainii tot asteapta pe Mesia!Sa vina calare pe magarus si cu desagele pline de dinari!Numai ca pe Mesia l-a arestat DNA-El propavaduia pacea-iar mai marii lumii se inarmeaza , ca sa lupte cu...terorismul!Iar la poarta lui Dinamo va veni...lichidatorul judiciar!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează