FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Țiriac pune o condiție absolută să investească la Dinamo: „Doar dacă vine și el” + Cum ar schimba drastic regulamentul

Ion Țiriac/ FOTO: Valentin David (GSP) +14   FOTO
Ion Țiriac/ FOTO: Valentin David (GSP)

Articol de , , - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 12:51 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 18:23

Ion Țiriac (84 de ani) a vorbit despre o posibilă implicare la Dinamo, însă susține că ar intra în fotbal doar alături de Mircea Lucescu (78 de ani).

Prezent la patinoarul său din Otopeni, Țiriac a vorbit cu jurnaliștii despre situația lui Dinamo. După ce în urmă cu o zi a luat masa cu Mircea Lucescu, acum fostul tenismen a declarat că ar accepta un proiect în fotbal doar alături de legendarul antrenor.

Ce s-a întâmplat pe arena din Giulești, după Dinamo - Rapid. Jucătorii au celebrat alături de fani succesul din derby
Dinamo - Rapid
Ce s-a întâmplat pe arena din Giulești, după Dinamo - Rapid. Jucătorii au celebrat alături de fani succesul din derby

VIDEO. Ion Țiriac: „M-aș băga în fotbal doar cu nenea Mircea Lucescu”

„Am avut un prânz extraordinar de plăcut, am stat chiar vreo două ore, cu un prieten de-ai mei, care știe mai mult fotbal ca mine. L-am întrebat de Dinamo. Nenea Mircea mi-a spus despre ce e vorba. 

Dacă mâine dimineață, la vârsta pe care o are, Mircea Lucescu îmi zice: «Tabula rasa, facem o echipă care să se numească Dinamo Brașov, Dinamo Tărlungeni, un Dinamo», la asta m-aș băga cu nenea Mircea Lucescu. Cu toate că în fotbal sunt lucruri pe care nu le înțeleg”, a declarat Țiriac. 

FOTO. Ion Țiriac, apariție spectaculoasă la Otopeni

+10 FOTO

„Nu sunt megaloman, nu sunt rasist, nu sunt naționalist, dar nu înțeleg cum ai un regulament care zice că 13 din 20 de jucători pot fi străini. Păi, românii mei unde joacă dacă sunt străini în lot? 

Aș face niște reguli destul de drastice, prin care i-aș ajuta pe tineri să sară treapta de la divizia D până la o divizie regulară. În Europa sunt 5 sporturi: fotbal, fotbal, fotbal, fotbal, apoi vine tenisul. Noi suntem foarte în urmă, chiar la prima divizie”, a declarat Ion Țiriac.

Am avansat destul de mult cu sala. Anul acesta vine tenisul înapoi în București. Reimportăm un turneu de ATP. Trebuie să fac un stadion aici, peste drum, minimum pentru ATP 250, de 5.000 de locuri. Nu sunt politician, nu mă interesează. Dar, am lucrat destul de mult cu actualul prim-ministru și cu precedentul

- Ion Țiriac, despre sala de la Otopeni

Stadionul de fotbal Dinamo nu îşi are locul acolo. Absolut nu îşi are locul. Vindeţi terenul ăla şi faceţi locuinţe, blocuri, nu ştiu ce! Şi apoi faceţi un stadion de 50.000 sau de 30.000 de locuri undeva unde ajunge tramvaiul, unde ajunge autobuzul. Nu inventăm noi roata, e frumos să te duci acolo

Ion Țiriac, despre noul stadion Dinamo

Citește și:

Dinamo râde de Rapid în ziua derby-ului: „Dacă nu exista «perioada ABBA», poate erau mai multe meciuri între noi”
DINAMO - RAPID
Dinamo râde de Rapid în ziua derby-ului: „Dacă nu exista «perioada ABBA», poate erau mai multe meciuri între noi”
Dinamo a deschis și inelul 2 al Arenei Naționale pentru meciul cu Rapid: câte bilete s-au vândut până acum
DINAMO - RAPID
Dinamo a deschis și inelul 2 al Arenei Naționale pentru meciul cu Rapid: câte bilete s-au vândut până acum

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (52)
tk2014
tk2014  •  31 Ianuarie 2024, 00:32
Postat de sevilla_19.86 pe 30 Ianuarie 2024, 13:41

Stai linistit *** nu am pe cine sa votez nu ma intereseaza gunoaiele din politica dar apreciez ce face Tiriac ..iar tu esti un postac inregimentat politic de partialii eclozati cu trotinete.

tocmai bai, daca eram postac, doar lapte si miere scriam despre securistul tau preferat. asta e concluzia neputincioasa la care ajungeti toti cei care nu suportati o optiune diferita de a voastra: postac, platit de unul sau de altul. vai de tine…

sevilla_19.86
sevilla_19.86  •  30 Ianuarie 2024, 13:41
Postat de tk2014 pe 27 Ianuarie 2024, 18:43

ti-am inteles optiunile de vot pe anul asta. sau cel putin valoarea votului tau: un covrig pt europarlamentare, o bere pt locale, dar un patinoar pt linistea sufletului tau e cam putin, nu crezi? stii ce e patinoarul ala? un hangar pe care nea ion a nivelat terenul, l-a udat si l-a inghetat.zi-ne si noua cate valori au iesit de acolo. sau tot sistemul e de vina. asa ar spune nea ion: eu cu avioanele mele, am zburat toti specialistii, pe porsche si pe pirche, dar nu se vrea dom’le. nu se vrea.

Stai linistit *** nu am pe cine sa votez nu ma intereseaza gunoaiele din politica dar apreciez ce face Tiriac ..iar tu esti un postac inregimentat politic de partialii eclozati cu trotinete.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ED_BAD
ED_BAD  •  28 Ianuarie 2024, 15:45
Postat de istet10 pe 27 Ianuarie 2024, 22:15

Adica nici un om de afaceri care are grija de banii lui nu va veni la dinamo. Asta a spus Nea Ion.

... confirmat de Lucescu, din cate spune tot nea Ion. Lucescu si Tiriac nu vor calca in ograda la actualul Dinamo, in viata aceasta. Nu sunt atat de prosti! Cu siguranta, discutia dintre cei doi s-a invartit in jurul ideii de a cumpara sigla si palmaresul si de a infiinta o noua echipa cu care sa o ia de sub zero, pas cu pas. Dar pana descalceste cineva situatia de la Dinamo, pana se pun la punct niste acte si pana se stabilesc detaliile, moare dinozaurul mustacios si nu mai are cine sa preia patrula catelusilor. Oricum, la ce haos e la Dinamo, doar unul din vechea generatie., aflata acum la apus, s-ar mai baga in mocirla, de istoria din care a facut si el parte. Pentru cei din noul val, Dinamo nu inseamna nimic. Este zero absolut. Soarta lui Dinamo este demult stiuta si doar momentul disparitiei este inca necunoscut, dar nu mai e mult...

Vezi toate comentariile (52)
Comentează