FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu îi critică pe jucătorii lui Dinamo: „Aş fi vrut să văd prietenia lor şi pe teren. Așteptam altă abordare”

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 decembrie 2019 22:44

Team managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, 43 de ani, e nemulțumit de atitudinea fotbaliștilor lui Uhrin.

„Așteptam altă abordare cu Botoșani, altă atitudine a echipei. În vestiar este o prietenie, o solidaritate a jucătorilor în privința [primirii] salariilor. Aș fi vrut să văd această prietenie și pe teren, să văd altă implicare.

Șanse mai sunt la play-off, dar din ce în ce mai mici. Degeaba așteptăm alte rezultate când nu suntem în stare să câștigăm", a spus Dănciulescu la TV Digi Sport.

„Nu l-a aruncat nimeni din barcă pe Neagoe, clubul are relație bună cu Eugen. Florin este singurul care l-a susținut și prin fapte. Noi am fost în play-off doar cu Cosmin Contra, în rest am jucat în play-out, deci nu e doar vina lui Florin. Toți trebuie să ne asumăm şi lucrurile mai puțin bune”
Ionel Dănciulescu

Ionel Dănciulescu îi critică pe jucătorii lui Dinamo: „Aş fi vrut să văd prietenia lor şi pe teren. Așteptam altă abordare”

DINAMO // Dănuț Lupu îi cere demisia lui Florin Prunea: „Chiar nu îți este rușine? Crezi că nu știu ce vrăjeli le-ai băgat în cap suporterilor?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
177175302708337
Mihai Savin  •  23 Decembrie 2019, 09:14

La Dinamo pare un faliment căutat. E reflexie, vibrație, ș-o pârghie ce scârțâie nonșalant în miezul clubului. Orizonturile nu se mai văd. Totul arată făcut și chiar bine de tot. E o evidență clară și regia revine categoric lui Negoiță. Unul cu buzunarele slăbite și c-o pricepere dramatic de subțire, doar îndărăt.Nimic cerebral doar dimensiuni mărunte ce se măsoară cu șchioapa.Nimic vijelios în cunoașterea fotbalului. Negoiță ești un compromis dincolo de limitele normale...chiar într-o surdină ce te-a exclus și din timp. Lasă-ne! Ai venit pentru afacere înainte de a da valoare echipei. Dacă nu mă înșel, într-un moment când ceilalți erau propuși pentru răcoare. Te rog lasă-ne!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  21 Decembrie 2019, 18:27

DEMISIA , danciulescu , uhrin , prunea , balanescu , DEMISIA !!!

113293806628121
Dorel Instalatorul  •  21 Decembrie 2019, 16:03
Postat de dvd1 pe 21 Decembrie 2019, 01:21

RETRAGETI DINAMO DIN CAMPIONAT IMRDIAT CHIAR DE AZI. S-A TERMINAT CU DINAMO SI TREBUIE SA SE TERMINE ACEST CIRC. RETROGRADAREA E SIGURA 100%. IN CELE 4 ETAPE RAMASE DINAMO O SA FACA EXACT 0 PUNCTE. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DINAMO

Tu ai o boala, mergi si te trateza!E grav!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează