FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Dănciulescu va sta pe banca lui Dinamo! De ce poate fi o soluție bună pentru “cîini”

Articol de - Publicat joi, 20 noiembrie 2014 23:27

În acest final de sezon, Ionel Dănciulescu va fi antrenorul lui Dinamo, după demiterea lui Flavius Stoican.

GSP.RO îți prezintă trei motive pentru care fostul atacant poate fi o soluție bună pentru banca lui Dinamo.

  1. A fost jucător al lui Dinamo

Dănciulescu a fost unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a lui Dinamo. Fostul atacant este obișnuit cu presiunea rezultatelor și cu performanța cerută la acest club. De-a lungul carierei la Dinamo, Dănciulescu a avut contribuții majore la cîștigarea trofeelor.

  1. Este apropiat de jucători

După retragere, Dănciulescu a rămas în cardul echipei și a fost mereu apropiat de echipă și de jucători. Acesta i-a ajutat pe fotbaliști mereu și aceștia îl respecta și îl apreciază pe fostul atacant. Această relație bună cu fotbaliștii va fi folositoare lui Dănciulescu în perioada în care va fi antrenor.

  1. A lucrat cu antrenori importanți din România

De-a lungul carierei la Dinamo, Dănciulescu a lucrat cu muți antrenori importanți din Liga 1 și a avut de învățat de la aceștia. Ioan Andone, Mircea Rednic, Victor Pițurcă sau Dario Bonetti sînt antrenorii alături de care Dănciulescu a lucrat și care s-au bazat pe el să transmită indicațiile lor în teren.

  1. Este apreciat de fani

Ionel Dănciulescu este unul dintre cei mai iubiți jucători ai lui Dinamo. După revenirea la Dinamo, Dănciulescu a avut cîteva contre cu fanii “cîinilor”, dar totul s-a rezolvat și acum este iubit de aceștia.

Suportul fanilor va fi un factor important pentru Dănciulescu, aflat la prima experiență ca antrenor și îl va ajuta mult pe noul tehnician.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează