FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - DINAMO

Ionel Gane, fără doi jucători de bază la meciul cu Craiova: „Am soluții, va fi un meci spectaculos”

Ionel Gane, antrenor Dinamo
Ionel Gane, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2021 15:16 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:12

Dinamo nu se va putea baza pe doi fotbaliști la „meciul special” cu CS U Craiova, după cum antrenorul Ionel Gane (49 de ani) descrie partida din Bănie.

  • CS U Craiova - Dinamo se joacă sâmbătă, 6 februarie, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro.

După „Derby de România”, pierdut de alb-roșii cu FCSB, scor 0-1, vine un alt meci tare pentru Dinamo. De data aceasta, în fața vicecampioanei României, CS U Craiova. Ionel Gane, antrenorul „câinilor”, a prefațat partida din Bănie și spune că are soluții de înlocuire pentru cei doi fotbaliști suspendați, Steliano Filip și Paul Anton.

Ionel Gane, înainte de Craiova - Dinamo: „Va fi un meci spectaculos”

„Jucăm din nou cu o candidată la titlu, o echipă puternică a campionatului nostru, cu un fotbal ofensiv, din punctul meu de vedere. Sunt convins că va fi un meci spectaculos, pe un gazon foarte bun la Craiova. În ultimele etape nu am avut terenuri foarte bune și am avut de suferit. 

Va fi un meci special, cunosc foarte bine ce înseamnă rivalitatea dintre cele două echipe pentru că am jucat la Craiova și am fost antrenor în urmă cu câțiva ani la Universitatea. Am două absențe în lot, Anton și Filip, dar avem soluții”, a declarat Ionel Gane pentru site-ul oficial al dinamoviștilor.

Steliano Filip și Paul Anton, suspendați pentru meciul de la Craiova

Fundașul stânga Steliano Filip a văzut cartonașul roșu în meciul cu FCSB și va lipsi în această etapă, în timp ce Paul Anton a primit cartonaș galben, al 4-lea său avertisment din acest sezon, motiv pentru care va absenta de la partida din Bănie. Locul lui Filip ar putea fi luat de Andrei Radu, în timp ce la mijlocul terenului Ionel Gane are mai multe variante, printre care Vlad Achim, Gevaro Nepomuceno și Janusz Gol

VIDEO. Mihai Badea: „Ovidiu Perianu a fost în curtea lui Dinamo!” 

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Două transferuri de urgență la Dinamo: „Vreau să fie gata să intre cu FCSB în Cupă”

Dinamo îi cere despăgubiri lui Gigi Becali: „«Mr. Miyagi», unde trimitem factura?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 Februarie 2021, 17:35

ESANU - GIAFER(talmaciu) , EHMANN , R. GRIGORE - CRETU(borcea) , SORESCU - MIHAIU , MAGUREANU , MOLDOVEANU , NEPOMUCENO(fabbrini) - NEMEC(blejdea) !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează