FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Ionel Gane nu se lasă uşor dat afară: "Vreau să rămîn la Craiova"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 01 septembrie 2014 23:06

Ionel Gane nu se dă uşor plecat, deşi CraiOlguţa are doar 2 puncte în 6 runde, fiind "lanterna" clasamentului, cu un golaveraj dezastruos, 4-14.

"Sînt îngrijorat, suferim cu toţii. Trebuie să o luăm de la capăt, să muncim mult. Să ne lingem rănile şi să ne revenim la următorul meci, cu Oţelul. Sînt un luptător, vreau să rămîn, conducerea va decide ce se întîmplă.", a spus antrenorul Craiovei.

Aseară, era prevăzută o şedinţă amplă la club, cu jucătorii, cu staff-ul tehnic şi administrativ. Gigi Mulţescu este opţiunea principală să-l înlocuiască pe Gane, dar în cărţi mai sînt Sorin Cîrţu şi Cristi Pustai.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
granjan
granjan  •  02 Septembrie 2014, 17:37
Postat de bobinatul pe 02 Septembrie 2014, 11:56

Dupa ce aduci 15-20 jucatori intr-o luna, cum te poti astepta sa ai rezultate? Dureaza pana cand se pun la punct relatiile de joc. Bine, nu stiu daca Gane este tocmai cel mai indicat sa faca asta...

Ai dreptate, asta este și opinia mea. Totuși, nu cu Gane înecepi o reconstrucție, ci cel mult o demolare ... :D

mardark
mardark  •  02 Septembrie 2014, 16:54
Postat de eugen76.pan pe 02 Septembrie 2014, 11:48

ce lepadatura de echipa!dupa 6 etape sa faci doar 2 puncte ! :) .puneti parul pe carca primaritei PSD-ISTE care umileste si terfeleste prinCACAT numele de U Craiova cu acesta mizerie de echipa politica!

Eugene ai rămas drogat asa de o perioada :)) sau erai drogat înainte. :))

George
George  •  02 Septembrie 2014, 16:38

Ce ne distram cu asta..............parca sunt in copilarie. De fapt, nu degeaba ii zice jery, jeri ganea...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează