FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ionel Ganea are zilele numărate! Ce antrenor vrea să aducă Valerii Moraru la Rapid

Articol de - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 09:48

Actualul antrenor, Ionel Ganea, nu este pe placul patronului, deşi evoluţia Rapidului a fost peste aşteptări în cele 4 etape de campionat.

Valerii Moraru pregăteşte prima schimbare la Rapid de la preluarea clubului. Patronul a fost deranjat de felul în care actualul tehnician a ajuns la cîrma echipei giuleştene, fără ca el să fie consultat. Oameni din jurul echipei susţin că, la insistenţele unuia dintre asociaţii acestuia, Moraru îl va schimba pe Ganea indiferent de prestaţiile alb-vişiniilor.

"Îl aduce pe Şumudică"
Fostul preşedinte al Concordiei Chiajna, Ion Butoi, ar putea deveni oficial al Rapidului o dată cu stabilirea exactă a noii organigrame şi ar avea un cuvînt important de spus în alegerea noului antrenor.

"În momentul în care a venit la Rapid, pe Moraru l-a supărat prezenţa lui Ganea la echipă şi va renunţa la el cît de curînd, indiferent de punctele pe care le va obţine. Bine, toate lucrurile vin din altă parte, patronul reacţionează la mai toate sfaturile lui Ion Butoi, care de foarte multe ori nu sînt corecte, trageţi voi concluzia la ce fac referire. Ideea e că în locul lui Ganea îl va aduce pe Şumudică, unul dintre preferaţii omului de afaceri moldovean", susţin surse din interiorul clubului.

"Nu ne puteam bate joc de Rada"
Teoria că venirea lui Ganea i-a dat peste cap planurile noului patron e confirmată şi de administratorul judiciar al Rapidului.

"A spus că trebuia să ne consultăm cu el, or, încă nu preluase clubul şi noi trebuia să prezentăm situaţia echipei la LPF, prin urmare echipa trebuia să aibă şi un antrenor! Moraru a spus ulterior că soluţia era să-l numim antrenor pe Marian Rada timp de o lună, pînă veneam cu altă idee. Or, nu poţi încheia un contract pe un timp atît de scurt şi nici nu ne puteam bate joc de un om care a fost alături de noi în cele mai grele momente", explică Cristina Andronache.

29 de meciuri în Liga 1 a strîns Şumudică pe banca Rapidului în sezonul 2010-2011: 12 victorii, 10 remize şi 7 înfrîngeri

5 puncte a cîştigat Ganea ca antrenor al giuleştenilor, obţinînd o victorie şi două remize în 4 meciuri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
supereduardo10
supereduardo10  •  20 August 2014, 22:54
Postat de zecs93 pe 20 August 2014, 02:08

Exact, iar multi rapidisti nu recunosc treaba asta, Rapidu cu singurele titluri alea 2 au fost luate cu dinamovisti M.Lucescu si M.Rednic, ai perfecta dreptate !!!

nu sunt singurele "alea 2 sunt 3 oficiale :))" mosule si mai adauga inca 1 neoficial, si inca 13 cupe cucerite cu rapidisti 100% Stiam ca dinamovistii sunt mai informati se pricep la fotbal si nu vorbesc aberatii, dar poate esti o oaye camuflata?!?!

mordor
mordor  •  20 August 2014, 09:10

Tata zicea "Cand ce va merge, nu repara!" asta e treaba si cu schimbatul antrenorilor la Rapid. Acum merge echipa, avand in vedere lotul si conditiile din preajma echipei. Mie administratora judiciara a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult. Pe cati rapidisti "autentici" i-ati auzit sa zica "nu ne puteam bate joc de un om care a fost alături de noi în cele mai grele momente" (referitor la Marian Rada).... si pe buna dreptate. Toate conducerile s-au folosit de Marian Rada si cand au dat de bani i-au facut vant la echipa secunda. Pe urma imi mai place de aceasta administratora si pentru ca a avut fler cu Ganea. Mie nu imi place Ganea ca persoana dear echipa a

zecs93
zecs93  •  20 August 2014, 02:08
Postat de realrapid pe 19 August 2014, 20:08

De acord,dar oare cand vor deveni si ei profesionisti ? Oricum Rapid a castigat doua titluri si cu ajutorul unor dinamovisti.

Exact, iar multi rapidisti nu recunosc treaba asta, Rapidu cu singurele titluri alea 2 au fost luate cu dinamovisti M.Lucescu si M.Rednic, ai perfecta dreptate !!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează