FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Reacția lui Ganea, în studio, când Ioanițoaia l-a întrebat despre scandalul Mudura: „Ha, ha, ha! A fost fabricat totul”

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 martie 2021 10:05 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 14:17

Ionel Ganea crede că evenimentul neplăcut din 2007, de la meciul dintre Poli Timișoara și Rapid, când l-a strâns de față și l-a lovit cu pumnul în coaste pe arbitrul asistent Dorin Mudura, a fost o înscenare. Fostul atacant speculează implicarea în acest scandal a lui Constantin Zotta, președintele de-atunci al giuleștenilor.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.
  • Emisiunea cu Ionel Ganea a fost difuzată prima dată pe 24 martie

- Cum a fost incidentul cu Mudura, când l-ai strâns de gât?
- Nu l-am strâns de gât, ci de gură! Am vrut să-l pup și nu stătea! Ha, ha, ha!

- Dar ce te-a enervat așa de tare?
- Că din toată lumea doar el a văzut că eu l-am lovit pe Săpunaru. Faza era la nu știu câți metri de el, era pe partea cealaltă. Nici observatorul care era acolo, la câțiva metri, n-a văzut. A fost fabricat! Ce să zic? A fost fabricat totul!

- De ce crezi asta?
- El, înainte să se întâmple asta, mi-a zis că mă dă afară, că mă elimină. Dar nu o să recunoască niciodată. Eu nu-l cunoșteam, nici nu știam cum îl cheamă. Așa au fost lucrurile în momentul ăla. La ei era Zotta președinte și știți cum e... Influența! Nu mai zic nimic, gata. Am luat eu totul pe mine...

- A fost un eveniment care a marcat fotbalul!
- Au mai fost alții care au dat capete în gură, alții au luat droguri, dar s-a închis subiectul. Au trecut atâția ani și vorbim de un mort care nu mai învie! Câte cazuri mai sunt? Cazuri mai urâte decât ale mele.

- Cu el te-ai mai întâlnit?
- Acum câțiva ani, m-a arbitrat la un meci amical. Am vorbit, a făcut și poză cu mine. Ne-am împăcat imediat.

Dorin Mudura vorbește despre reîntâlnirea cu Ganea și un incident similar din liga județeană

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Stelea, REVOLTAT: „Asta a spus Rădoi? Mă frapează! De-aia nu mai pot eu”

EXCLUSIV Șoc la Dinamo: un antrenor și-a dat demisia din cauza presiunilor DDB: „Mi-au cerut să-l bag pe Cătălin Hîldan junior. Am primit amenințări”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
steaua.libera
steaua.libera  •  28 Martie 2021, 14:23

Înscenare de tipul Pixelul albastru

bubunika
bubunika  •  28 Martie 2021, 07:04

Toata vista a fast un *** marlan si rudimentar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cky33
cky33  •  27 Martie 2021, 18:57

La accidentarea lui Kennedy ma gandesc si eu mereu, printre cele mai oribile pe care le-am vazut si i-a distrus cariera. Asta cu arbitrul e apa de ploaie, sunt sigur ca e cum zice el

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close