FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionel Ganea, nedumerit de situația de la Dinamo: „Pe mine nu mă doare, dar nu înțeleg ce vor ei de la fotbal” + îl atacă pe Sorescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 15:40 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 16:21

Ionel Ganea (48 de ani), fost atacant la Dinamo, i-a criticat pe fotbaliștii lui Dinamo pentru evoluțiile slabe din acest tur de campionat, terminat de alb-roșii pe penultima poziție a clasamentului.

Ganea trage un semnal de alarmă după ce Dinamo a încheiat un tur de campionat dezastruos, cu doar 8 puncte după 15 meciuri și pe loc retrogradabil. Acesta îi sfătuiește pe fotbaliștii lui Mircea Rednic să-și schimbe atitudinea.

„E cea mai proastă perioadă din istoria clubului, pe mine nu mă doare, ar trebui să-i doară pe băieți. Îi știu pe mulți, nu înțeleg ce vor ei de la fotbal, de la viață, au calități, dar nu și le arată.

Ar trebui să se concentreze mai mult la fotbal. Nu poți să stai numai în Torje! Și nu poți doar la nivel declarativ să ameninți că nu vor mai pierde niciun meci. Torje e singurul care-mi place acum, e într-o creștere de formă”, a declarat Ionel Ganea potrivit sport.ro.

Atac la Deian Sorescu

„Ganezul” nu l-a uitat pe Deian Sorescu, fotbalistul lui Dinamo implicat de curând într-un conflict cu Mircea Rednic

„Lui Sorescu îi transmit să lase ciocu' mic și să joace fotbal! Are calități foarte bune, dar dacă a dat trei goluri nu înseamnă că poate face ce vrea. Să se uite în CV-ul lui Mircea Rednic, să-l respecte! Nici dacă se mai naște a doua oară nu ajunge să aibă un CV precum Mircea Rednic. 

Cel mai bine Sorescu ar fi să strângă echipa lângă el și să joace fotbal pentru că Dinamo are fotbaliști care o pot urca în clasament, nu să comenteze la Rednic”, a mai adăugat fostul atacant.

Video Florin Matache, despre situația de la Dinamo: „E din ce în ce mai rău!”

Citește alte știri despre Dinamo:

Iureș în vestiarul lui Dinamo: „A venit cu un teanc de hârtii, vreo 30: «Spune-i ăstuia că ne-a nenorocit»”

Urmele sacrificiului » „Eroul de la Liberec” i-a șocat pe jurnaliștii GSP: „Ridică mâna la cameră ca să vadă oamenii ce înseamnă să fii portar”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
pingelica.regretatu
pingelica.regretatu  •  11 Noiembrie 2021, 09:56

poate ca spune cbine ce spune acest ganea si i-as aprecia punctul de vedere dar cind ma gindesc ca a facut "macel " cu nevasta cu *** arata ce poate zace intr-un cap mic cu creier lejer. nu cu bataia si amenitari faci treaba. dar nici sa faci "dragoste" cu forta nu se poate. este viol. era greu sa-l vinzi pe acest sorescu pe cind situatia era si mai grea la dinamo. acum insa da sa il ajute sa plece cit mai repede. ocupa spatiu si consuma aer de la prea multi copaci. previzibil , lipsa de a se demarca , lipsa de concerntrare si plin de desene pe miini mai tare ca un gladiotor pe cind el joaca in ultimele meciuri ca o euglena verde. nu are pic de rusine si asta il descalifica. acum lasati-l sa plece unde o vedea cu ochii iar inapoi nicicind. problema este de constiinta profesionala de devotament si sinceritate ceea ce la el nu da pe afara. insa are tupeu sa urle la rednic . se vedea de la inceput ca nu a agreat venirea puriului. este greu... cu oameni de genul asta care abunda in romania. de aici si situatia si saracia din tara. nationalismul in sensul pozitiv si bine relatat de eliade nu mai exista. sint mercenari si nici asta nu sint. mai toti care joaca afara sint ceruti sa plece. vorba lui iorga " gena valaha este slaba." nu va faceti iluzii. nu avem stofa de invingatori. ne facem probleme cu islanda si sa vedeti ce tragedii inainte de meciul cu lichtenstein... acolo am ajuns. oare din ce or fi facuti germanii? cum au

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  10 Noiembrie 2021, 22:34

Nu mai scotea sorescu niciun sunet daca mergeau Kirita si Ganea in vestiar

valentindragobete
valentindragobete  •  10 Noiembrie 2021, 17:32
Postat de aikin18 pe 10 Noiembrie 2021, 17:12

nu, doar remarcam faptul ca fotbalul autohton nu e locul unde sa gasesti oameni de calitate

"Avem" corect este aveti calitatea numai la " comentatori " ascunși dupa un nick

Vezi toate comentariile (8)
Comentează