FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reacția lui Ionel Ganea, după ce fiul său a fost cedat de Hagi: „Asta e viața la artiști”

Ionel Ganea / Sursă foto: GSP
Ionel Ganea / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 08:32 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 08:38

Ionel Ganea (48 de ani), fostul atacant reprezentativ al naționalei României, a comentat, pe scurt, decizia lui Gică Hagi de a-l împrumuta pe fiul său, George, la FC Argeș.

La începutul anului, Ganezul era convins că fiul său va prinde un transfer în străinătate. În loc să ajungă peste hotare, George Ganea, care nu mai prindea postul de titular la Farul, a aflat că va fi împrumutat la FC Argeș.

„Sper să aibă noroc şi succes acolo unde e. Ce să facem? Asta e viaţa la artişti: noaptea veseli, ziua trişti. Aseară s-a rezolvat treaba. George a primit foarte bine vestea”, a declarat Ionel Ganea sâmbătă, potrivit Fanatik

Hagi acuză televiziunile și lansează o teorie a conspirației: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”
Farul - Chindia 0-1
Hagi acuză televiziunile și lansează o teorie a conspirației: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”

George Ganea, împrumutat de Hagi la FC Argeș

Chiar dacă un transfer în străinătate părea iminent la începutul lunii ianuarie, George Ganea, fiul fostului mare internațional Ionel Ganea, va fi împrumutat de Hagi la alt club din Liga 1. Atacantul în vârstă de 22 de ani a fost cedat până în vară la FC Argeș, una dintre contracandidatele „marinarilor” la play-off.

„Vă dau în scris în seara asta că o să-l vedeți în străinătate. Va ieși în Europa. Până la sfârșitul lunii, o să-l vedeți. În Vest va merge”, declara Ionel Ganea, pe 10 ianuarie, la Digi Sport

Mutarea anunțată de Ganea senior nu se va materializa deocamdată, asta pentru că fiul său a fost împrumutat de Farul în Liga 1, la FC Argeș.

George Ganea, direct în primul „11” al lui Prepeliță?

Astfel, clubul de la malul mării i-a găsit un angajament profitabil lui George Ganea, acesta fiind împrumutat la o echipă cu mari probleme în ofensivă. Soluțiile lui Prepeliță, Ahmed Said, Fatai și Arias, au lăsat de dorit în acest sezon, și n-ar fi deloc exclus ca George Ganea să prindă un loc în echipa de start a piteștenilor.

VIDEO George Ganea: „Și acum urmăresc golul tatălui meu cu Anglia”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mutare surprinzătoare » George Ganea, împrumutat de Hagi la alt club din Liga 1: „Da, e adevărat

VIDEO+FOTO Scandal la Craiova - CFR! Încăierare generală provocată de Bălgrădean + Petrescu, furios pe bancă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
valeri_gazzaev
valeri_gazzaev  •  06 Februarie 2022, 13:21

A avut dreptate. S-a dus mai la vest, baiatul, de la farul la arges. Nu e vestul salbatic, nici vestul visat, dar macar e vest :)))

dora
dora  •  06 Februarie 2022, 13:18

Măcar dacă fi-tu ar fi ”artist”. Și nu un trist figurant cu pretenții de fotbalist !

gallant.brigada.alcatraz
gallant.brigada.alcatraz  •  06 Februarie 2022, 13:04

Ia citiți și voi la ăsta ce părere are despre jucătorii de fotbal români cum că sunt „artiști”. Le-ați implementat mentalitatea asta încă din pampers, sunt deja învingători și totul li se cuvine, fotbalul trebuie să se învârtă în jurul lor nu ei în jurul fotbalului. Fiu-său nu a marcat mai mult de 4 goluri într-un sezon și este artist! Cică „noaptea vesel ziua trist”. Da, noaptea băieții distracții și ziua în teren nu stau în ghete. Da, dar sunt artiști și trebuie să respectăm ”eforturile” lor!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează