FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

GSP LIVE EXCLUSIV Ionel Ganea, acuzații grave la adresa Anamariei Prodan: „«Acidul sulfuric». Știți cum își scoate banii?”

Anamaria Prodan +49   FOTO
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 09:55 / Actualizat marti, 06 iulie 2021 14:06

Ionel Ganea (47 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a comentat în termeni duri implicarea impresarului Anamaria Prodan la Hermannstadt.

Invitat să comenteze subiectul de moderatorul Costin Ștucan, fostul internațional, care s-a certat în trecut cu soția lui Laurențiu Reghecampf, a numit-o „acidul sulfuric” și a acuzat-o că face bani negri prin intermediul fotbaliștilor pe care-i reprezintă!

Anamaria Prodan n-a mai rezistat: „Mi s-a spus că Reghe are de 8 ani o amantă” » Mesaj pentru Becali: „Prietenaș, dacă nu eram eu, te distrugeau!”
REACȚIE
Anamaria Prodan n-a mai rezistat: „Mi s-a spus că Reghe are de 8 ani o amantă” » Mesaj pentru Becali: „Prietenaș, dacă nu eram eu, te distrugeau!”

„Acidul sulfuric, nu? Ne-am împăcat, ne-am împăcat... Dacă facem o analiză, vedem că sunt foarte multe cluburi, pe la care a fost ea, care acum sunt distruse. Pe Anamaria nu trebuie s-o numim investitor.  Ea vine, împrumută clubul și ia garanții din drepturile de televizare și își ia jucătorii pe care îi vrea.

VIDEO Ganea o acuză pe Anamaria Prodan: „Aduci un jucător și zici că îi dai un salariu, dar, în realitate, salariul e altul”

Ganea crede că Anamaria își trage partea din salariile fotbaliștilor. 

„După cum vedeți, jucătorii pe care îi aduce nu prea fac performanță. Pe ea o interesează doar de ea! Doar partea financiară. Dacă dă un leu, a doua zi scoate 20 de lei. Sunt variante multe de a lua bani. Aduci un jucător și zici că îi dai un salariu, dar, în realitate, salariul e altul. Nu e chiar așa. Și eu pot da 300.000 de euro pentru Hermannstadt și după aceea să scot 500.000 de euro. Toți vor să se îmbogățească peste noapte”, a declarat Ionel Ganea la GSP LIVE.

Anamaria Prodan i-a oferit imediat o replica lui Ganea: „Un marginalizat! Bine că i-am lăsat bani de benzină ca să meargă la emisiuni”

  • În ianuarie 2017, Ionel Ganea și Anamaria Prodan s-au certat după ce fostul jucător a acuzat-o că are o relație cu Dan Alexa. „Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează”, spunea Ganea atunci. 
  • Anamaria Prodan a fost cea care l-a propus pe Ionel Ganea în funcţia de antrenor principal la FC Voluntari, în ianuarie 2016, şi l-a asistat la semnarea contractului. 
  • Relaţia dintre cei doi s-a stricat după antrenorul a început să creadă că Becali l-a îndepărtat de la FC Voluntari, în aprilie 2016.

Anamaria Prodan, faliment peste tot pe unde a trecut

CS Buftea, U Cluj, Săgeta Năvodari au avut-o ca președinte pe Anamaria Prodan și pentru toate a urmat falimentul. La Cluj devenise dezastruoasă și atmosfera, fiindcă suporterii alb-negrilor nu acceptau ca echipa lor să fie controlată de nevasta lui Reghecampf și au protestat pe tot parcursul mandatului ei, inclusiv cu amenințări pe care i le transmiteau telefonic.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Patroana top-model a votat pentru demiterea lui Miriuță! Anamaria Prodan: „Rivaldo mi l-a recomandat pe Ruben”

Acum, FCSB chiar nu mai are cum să fie Steaua! Becali a pierdut singura legătură pe care o mai avea cu istoria echipei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
roy_khan
roy_khan  •  06 Iulie 2021, 16:40
Postat de Valentin Onea pe 16 Iunie 2020, 20:22

Ionele, ai grija tata, ca da bine cu stanga.

Poate o strange de gat , de ii cad nucile de cocos ...

chromophobia
chromophobia  •  17 Iunie 2020, 09:00

Ganea este un om cu un suflet f.mare,extrem de corect si care le spune direct in fata celor care fac bine sau rau.Si nu in ultimul rand,un fost fotbalist f.bun care n-a pacalit meseria care si-a ales-o

major
major  •  17 Iunie 2020, 01:21

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează