FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Ionel Ganea: ”Singura mea pilă la FRF a fost regulamentul” ;)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 februarie 2009 00:00

Ionel Ganea, fostul atacant al lui Poli Timişoara, spune că i-a cerut lui Marian iancu să facă dovada rezilierii contractului său, dar acesta nu a făcut-o, astfel jucătorul s-a adresat instanţelor.

”Sincer, nu sînt bucuros pentru că am încercat în nenumărate rînduri să ajung la o înţelegere cu domnul Iancu. Domnul Chivorchian a spus că nu se bagă. Eu am spus atît: ”ai reziliat contractul cu mine? Prezintă dovada”. Nu mi s-a prezentat nimic şi m-am adresat instanţelor. Singura mea pilă la FRF a fost regulamentul”, a spus Ionel Ganea la sportro.

”În general, la regulamentul care există, FRF nu face alatceva decît să aducă la cunoştinţa cluburilor anumite lucruri. Probabil domnul Iancu are impresia că Timişoara e undeva în junglă şi dînsul vrea să conducă după legi primitive.

Am fost la domnul Iancu şi cu avocatul, dar dînsul nu a vrut să ajungă la o înţelegere. Nu vreau să fac rău clubului, mai ales pentru că am fost susţinut de suporteri şi colegi”, a mai adăugat Ganea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  04 Februarie 2009, 20:18

Ai noroc ca FRF-ul este inamicul # 1 al timisorenilor, nu-i vorba de regulamente sau altele. Ai fost platit si daca ai fost suspendat ptr. indisciplina o gramada de etape iar acum tocmai tu esti ala nedreptatit?! Acum FRF-ul se bucura si are satisfacti la orice pretentie ar fi anti-timisoara. Te-au folosit astia pe post de cobai. Om fara onoare!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează