FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Ionică Serea va fi pus în libertate

Articol de GSP - Publicat joi, 23 septembrie 2010 00:00

Fostul arbitru Ionică Serea, trimis în judecată pentru fapte de corupţie alături de arbitrul Marius Martiş, va fi pus în libertate, după ce Curtea de Apel Piteşti a admis, joi, recursul acestuia la decizia Tribunalului Argeş de respingere a cererii de eliberare provizorie sub control judiciar.

 

Potrivit reprezentanţilor Curţii de Apel Piteşti, şedinţa de judecată a avut loc în prezenţa lui Ionică Serea, magistraţii instituţiei admiţând recursul depus de avocaţii fostului arbitru.

Miercuri, magistraţii Tribunalului Argeş respinseseră ca neîntemeiată cererea de eliberare provizorie sub control judiciar formulată de Serea, iar avocaţii acestuia au despus recurs.

Decizia Curţii de Apel Piteşti este definitivă, astfel că Serea va fi eliberat, în cursul zilei de joi, de la Penitenciarul Colibaşi.

Arbitrii Ionică Serea şi Marius Martiş, încarceraţi în Penitenciarul Colibaşi, au fost arestaţi în 30 aprilie, iar ceilalţi inculpaţi în acest dosar, Cornel Penescu şi Liviu Făcăleaţă, au fost arestaţi în 11 mai, ultimii fiind puşi în libertate sub control judiciar de Curtea de Apel Piteşti după două săptămâni.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  23 Septembrie 2010, 21:17

mare greseala faceti. tinetil acolo la parnaie ca asta o furat nenica, bani grei, zecii de mii de euro a luat asta spaga, tinetil inchis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează