FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ionuț Badea a fost sunat de Gigi Becali în timpul campionatului: „N-a fost un refuz. De ce spun asta?”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 10:20

Ionuț Badea (43 de ani), fostul secund al naționalei României, susține că în 2010 a avut ofertă de la Gigi Becali pentru a veni la FCSB, dar l-a respins imediat pe patronul roș-albaștrilor, fiind în plin campionat cu Internațional Curtea de Argeș.

„N-a fost un refuz. De ce spun asta? Înainte cu 4 etape să se termine campionatul am fost sunat, dar nu aveam voie să vorbesc cu vreun președinte înainte de a se termina campionatul.

Mi-a spus că de ce trebuie să vorbească el cu un alt patron pentru a putea discuta cu mine? Și după aia și-a dat seama că am dreptate. A rămas să mă sune, că urma să intre într-o emisiune, dar nu s-a mai întâmplat. N-a fost practic un refuz al meu”, a declarat Ionuț Badea la TV Digi Sport.

ionut badea gsp
Ionuț Badea în perioada în care o antrena pe Concordia Chiajna

În 2010, Ionuț Badea o pregătea pe Internațional Curtea de Argeș. De-a lungul carierei de antrenor a mai condus FC Argeș, Pandurii, Universitatea Cluj, FC Brașov, Oțelul Galați și Concordia Chiajna.

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Christoph Daum, dat de gol de Ionuț Badea! Ce pregătește fostul selecționer + ce ar trebui să se schimbe la Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează