FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - FC ARGEŞ, ORA 18:45, GSP TV ŞI FAZEVIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Ionuţ Badea: "Am obţinut toate punctele corect! Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 aprilie 2009 00:00

Tehnicianul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, spune că echipa sa a obţinut toate punctele corect şi se arată încrezător în posibilităţile elevilor săi de a depăşi un moment dificil din viaţa grupului.

"Se discută foarte mult şi, din nefericire, acuzaţiile care ni se aduc sînt nefondate. Ştim că am obţinut toate punctele pe teren, am muncit pentru ele şi nu e corect să fim blamaţi. Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui, vrem doar să jucăm fotbal şi să obţinem cît mai mult de la fiecare joc", a explicat Badea pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  09 Mai 2009, 20:01

Argesul a castigat punctele numai pe teren ,toata lumea a apreciat jocul ofensiv, spectaculos ,cei ce posteaza negativ nu stiu despre ce vorbesc.

 •  17 Aprilie 2009, 12:27

retrogradarea argesului si puscarie pentru jigo*dia penescu si pentru cei care il sustin!(un gest firesc de solidaritate,nu?!)

williamfaulkner
williamfaulkner  •  17 Aprilie 2009, 12:09

Badita, sunteti o echipa mare. Ati demonstrat-o de atatea ori in acest campionat si nu degeaba erati pana de curand "revelatia campionatului" si toata lumea lauda jocul "mingicarilor" de la FC Arges. Acum se pare ca au uitat cu totii. Luptati in continuare, suntem alaturi de voi.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează