FOTBAL  »  Superliga  »  INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ - PANDURII 0-0

Ionuţ Badea ar putea fi înlocuit cu Dună pe banca Interului

Marin Duna, Duna, Inter
Marin Duna, Duna, Inter

Articol de - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Ionuţ Badea are zilele numărate la Curtea de Argeş, unde ar putea ajunge Marin Dună, care a fost prezent în tribune la partida cu Pandurii

Răbdarea conducătorilor argeşeni cu tehnicianul Ionuţ Badea pare să se fi terminat rapid. După 4 etape în care Curtea de Argeş a strîns doar două puncte, oficialii echipei se gîndesc să-l demită pe antrenorul care la sfîrşitul turului l-a înlocuit pe Ştefan Stoica.

Principalul vizat să-i ia locul lui Badea pe banca lui Internaţional este Marin Dună, care a mai fost antrenorul formaţiei în sezonul 2005-2006. Fostul "bancar" chiar a fost prezent sîmbătă în tribunele stadionului "Nicolae Dobrin", la partida cu Pandurii (0-0).

Patronul Benone Lazăr a refuzat să comenteze varianta aducerii lui Dună. "Sînt mult prea supărat ca să mai fac vreun comentariu", s-a limitat să declare boss-ul argeşenilor după terminarea partidei.

12 meciuri de Liga I a strîns Dună ca antrenor, în 2006, la FC Naţional: două victorii, trei remize şi 7 înfrîngeri

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  16 Martie 2010, 21:24

O alegere f. proasta insa pt. Inter!!!! Cu Badea pe banca va duceti fix in B, nu va mai lasati imbroboditi de cuvintele impopotonate ale lui Badea.

 •  16 Martie 2010, 11:58

PAPAGALUL ASTA DE cristi marinescu ESTE CEL MAI MARE LINGAU DIN LUME.BAI PROSTANACULE,MAI STII CAND TE RUGAI DE LAZAR SA TE SPONSORIZEZE CA AI COPILUL BOLNAV??? NU S-A PUS SI NU SE PUNE PROBLEMA INLOCUIRII ANTRENORILOR LA INTER!

 •  15 Martie 2010, 19:51

Ia uite ca se trezeste Benone din aburii in care plutea! Cine mai era ca el? Cine i-a trs-o lui Penescu cand nu era acasa? Benone! I-a luat antrenorul, i-a luat stadionul, i-a luat vestiarele si sala de forta!Mai avea sa ii ia nevasta! Ceea ce nu stie Benone e ca, atunci cand te incalti cu papucii altcuiva, chiar si pe ascuns, nu inseamna ca ti se potrivesc!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează