FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Ionuţ Badea: "În etapele 6-7 vom atinge potenţialul maxim, dar va trebui să-l menţinem"

Articol de - Publicat marti, 27 iulie 2010 00:00

Antrenorul Ionuţ Badea susţine că nu are obiective pe termen scurt la Pandurii, dar îşi doreşte evoluţii constante pentru a avea rezultate pozitive. 

"E prematur să discutăm acum despre ceea ce ar putea să însemne Pandurii în viitor fiindcă fiecare meci în parte constituie un mini-obiectiv. Nu vorbesc despre viitor pentru a nu minimaliza importanţa prezentului. Sîntem la început de campionat, am intrat deja în perioada competiţională şi undeva la etapa a şasea sau a şaptea probabil vom ajunge la un potenţial maxim, pe care încercăm să-l menţinem şi să-l consolidăm. Obiectivele tehnico-tactice pot fi îmbunătăţite cu fiecare săptămînă", a explicat antrenorul.

"Nu-mi fac strategii pe termen scurt de 6-7 etape. Există un Regulament de Ordine Interioară care prevede premieri în funcţie de performanţă pentru toată lumea şi care va fi finalizat la final de tur. Ca mini-obiective mă refer numai la partidele oficiale care urmează a fi disputate una cîte una", a încheiat tehncianul. 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează