FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Ionuţ Badea plînge după transferuri

Articol de - Publicat joi, 09 septembrie 2010 00:00

Pe data de 10 septembrie expiră perioada de transferuri în Liga 1, iar gorjenii au şanse extrem de mici să mai aducă ceva. Astfel, chiar dacă s-a vorbit că la Tîrgu Jiu va mai ajunge cel puţin un atacant valoros, Ionuţ Badea are şanse mici să mai primească un alt jucător sub comanda lui.

 

Ne doare că nu am adus jucătorii pe care ni i-am propus. Toate propunerile externe au fost propuneri pe care un antrenor profesionist nu le putea lua în calcul, jucători liberi de contract sau jucători care nu au evoluat în ultimele şase luni sau un an, propuneri care ar fi avut importanţă dacă exista timpul necesar a repune în funcţiune jucătorii respectivi. Aveam nevoie de un jucător care să aibă cel puţin şase luni de zile de joc la momentul actual. Ori s-au opus antrenorii de care aparţineau, ori conducerea”, a spus tehncianul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mateiserban
mateiserban  •  09 Septembrie 2010, 16:18

ce transferuri sa faci tu bai tata? antrenoru' lu' peste prajit. autobaza care esti. l-ai adus pe mejia ca sa-l tii pe tusa ca e prea tanar, prea neexperimentat. bagajul si la gara, ramolitule

Vezi toate comentariile (1)
Comentează