FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEŞ - GLORIA BISTRIŢA 2-1

Ionuţ Badea: "Victoria cu Gloria Bistriţa e cea mai importantă din tot sezonul!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 mai 2009 00:00

Antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a afirmat că formaţia sa a câştigat cel mai important meci din acest sezon:

"Îmi felicit jucătorii pentru acest succes, pentru că am câştigat cea mai importanta partidă a sezonului, deoarece ne asigură matematic rămânerea în primul eşalon. Nu cred că ne mai putem îndeplini al doilea obiectiv, locurile 7-8. Vom juca însă pentru a ne apăra valoarea, pentru prestigiul clubului. Consider ca Bazzi trebuie felicitat de întreg colectivul pentru prestaţia de astăzi".

Badea a menţionat că arestarea patronului Cornel Penescu a îngreunat situaţia formaţiei şi aşteaptă ca justiţia să facă dreptate: "Echipa a devenit din ce în ce mai greu de gestionat din cauza situaţiei create. O echipă fără conducător e ca un vas fără căpitan. Sperăm ca justiţia să îşi facă datoria şi să îl avem pe patronul nostru lângă echipa".

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  11 Mai 2009, 10:32

Hai Argesul !O echipa frumoasa ce joaca fotbal ofensiv ce place ochiului.

 •  11 Mai 2009, 09:55

Badea incearca sa te abtii pentru ultimele meciuri, si sa nu iti bati joc, arborand o mina de sef. Nu distruge echipa, facand pe tartorul!

 •  10 Mai 2009, 23:59

Hai Argesul,inca o data a-ti demonstrat ca jucati fotbal adevarat !Batem si pe Farul in deplasare!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează