FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Chirilă continuă să dea în conducerea lui Dinamo » Ce le reproşează șefilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 11:24

Ionuț Chirilă își continuă războiul cu șefii lui Dinamo și cei care au condus echipa în ultimii ani, spunând că s-au făcut multe greșeli și că este un haos la club.

"În 2013, Râmniceanu a venit la mine, la Chiajna, cu punga în spate și mi-a spus că Dinamo l-a dat afară și m-a rugat să-l iau. Acum apară la Viitorul și o face extraordinar. În 2001, Daniel Niculae a venit la Rapid, la mine, și mi-a zis că l-a dat Dinamo afară. După doi ani s-a vândut pe 3 milioane de euro la Auxerre.

Alt exemplu este Paul Codrea, cumpărat  cu 6.000 de dolari. Eu îl știam de la națională, dar șefii au zis că nu are valoare. Apoi a ajuns la Genoa și a jucat ani de zile în Serie A.

La club, un singur om trebuie să fie responsabil de managementul tehnic. Dar sunt câte 5-6 oameni care sunt în conducere și propun câte un jucător. Și antrenorul se trezește cu un lot de 20 de jucători pe care nu l-a format el", a spus Chirilă la TV Pro X.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
andy56
andy56  •  05 Noiembrie 2017, 17:25

e foarte bun Ramniceanu, e mai putin miop ca Balgradean ce-i drept, in rest, un portar FARA TALIE, FARA PLASAMENT si DEFICITAR la capitolul FAZE FIXE (a se revedea meciurile Viitorului in preliminariile europene, cand acest baiet a luat cate 4-5 goluri pe meci, multe din cauza "priceperii" deosebite a acestei meserii....) Iar Ionut Chirila, da din ridicol in penibil (maine aflam ca Messi a venit cu desaga-n spinare si la el cum ca l-a refuzat Dinamo dar i-a intins el o mana de ajutor la Chiajna Warriors....)

moshu_cu_ruc.sacul
moshu_cu_ruc.sacul  •  05 Noiembrie 2017, 13:57
Postat de haideusicfr pe 05 Noiembrie 2017, 13:54

Ar trebui sa-si ia un manager cum e MM Stoica . Ala stie ce si cum...

...da, dar știe (și) DNA-ul !

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Noiembrie 2017, 13:54

Ar trebui sa-si ia un manager cum e MM Stoica . Ala stie ce si cum...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează