FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CLINCENI 1-2

Ionuț Chirilă nu se lasă: „Sunt antrenorul principal al echipei! Pe 15 decembrie mă prezint la antrenament”

IonuțChirilă
IonuțChirilă

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 decembrie 2021 10:57 / Actualizat sambata, 11 decembrie 2021 12:21

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenor îndepărtat de la Academica Clinceni, nu acceptă despărțirea de ilfoveni și anunță că imediat ce suspendarea sa va expira se va întoarce să pregătească echipa.

Chirilă nu se gândește la despărțirea de Academica, în ciuda faptului că nu mai este dorit la echipă de primar, și anunță că se va întoarce pentru a conduce antrenamentele.

S-a schimbat „lanterna” » Clinceni bate la Craiova și o trimite pe Dinamo pe ultima poziție
FCU Craiova - Clinceni 1-2
S-a schimbat „lanterna” » Clinceni bate la Craiova și o trimite pe Dinamo pe ultima poziție

„Sunt antrenorul principal al echipei și pe 15 decembrie, dacă nu vom ajunge la un consens, mă voi prezenta la antrenament împreună cu preparatorul fizic. Voi face programul de antrenament al echipei și-mi voi desfășura activitatea. 

Asta până când clubul va lua o decizie, dacă îmi desface unilateral contractul sau mă lasă să-mi duc munca mai departe. 

Chirilă a insistat apoi și că rezultatele din ultimele două etape, victorii cu Dinamo și FCU Craiova, sunt și meritul său. "Această muncă a fost preconizată pe etape foarte clare, am spus că în 6 luni voi face o echipă puternică. Am avut doar două luni în care am creat o filozofie de joc, observați că Academica nu aruncă mingea în tribună, nu joacă destructiv, face un joc bun de posesie și de circulație.

Am spus că, în iarnă, cu 4-5 piese care să acopere găurile pe care le avem și cu niște jucători care să poată să decidă jocul, putem să facem o echipă competitivă cu care ne-am fi salvat”, a declarat Ionuț Chirilă la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

  • Ionuț e plătit cu 7.000 de euro lunar, deci ar mai avea de încasat de la Clinceni 130.000 de euro, un drept pe care i-l garantează contractul. Potrivit unor surse, el ar fi primit deja inclusiv salariul pentru luna decembrie, deși a rezistat în funcție numai două luni și un pic.

Atac la Falub și primarul Budeanu

Chirilă nu i-a menajat pe Adrian Falbu, înlocuitorul său la Academica, și pe Adrian Budeanu, primarul Clinceniului, pentru declarațiile acestora din ultimele zile.

„Am văzut că noul director tehnic, într-o declarație făcută ieri, zice că primele două partide le-a jucat din entuziasm. Nu știu care două partide, el a fost doar la una. Își arogă merite pe care nu le are, nu se afla la echipă în acel moment. Partida cu Dinamo a fost condusă de John Ene. 

Iar primarul din Clinceni ar trebui să vorbească mai puțin despre fotbal pentru că ele este incompatibil cu funcția pe care o deține”, a mai spus Chirilă.

Este o victorie normală, jucătorii aveau un moral foarte bun. E o victorie în urma muncii care s-a făcut cu mare seriozitate și s-a întrerupt din motive pentru care numai unii le cunosc. Eu nu le cunosc.

Să nu uităm că acum o lună și jumătate, într-un meci în care am inaugurat baza de la Craiova, am mai învins o dată Craiova lui Mititelu, 3-2 a fost atunci. Sunt victorii normale, pentru că odată cu partida cu Dinamo au început meciurile cu echipele accesibile din zona noastră ca valoare. 


-Ionuț Chirilă, despre FCU Craiova - Academica Clinceni, 1-2

Video Ionuț Chirilă, ironizat în direct de Robert Niță, care l-a imitat pe antrenor: „M-a deranjat doar că nu și-a cerut scuze”

Citește alte știri din Liga 1:

Jucătorul dorit de Becali voia să se facă jandarm anul trecut!

Veste tristă anunțată de Rapid: a murit Constantin „Bebe" Năsturescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
romeverest
romeverest  •  11 Decembrie 2021, 18:27

Lasati-l sa viseze !! El traieste in lumea lui, lume care nu are nicio treaba cu fotbalul actual !! La ultima victorie de la Craiova, aceasta fiinta vorbitoare nu are niciun merit !!

1618241801598332
Catalin Tutuman  •  11 Decembrie 2021, 15:19

esti exact *** bai chirila:))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22robert03
22robert03  •  11 Decembrie 2021, 13:58

Tine te tare nu te lasa -))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează