FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Ionuț Chirilă dezvăluie mesajele explozive trimise lui Negoiță + nu-l menajează pe Rednic: „A luat titlul la Rapid cu echipa construită de mine”

Ionuț Chirilă afirmă răspicat că deține antidotul de care Negoiță are nevoie pentru a opri „sângerarea” lui Dinamo
Ionuț Chirilă afirmă răspicat că deține antidotul de care Negoiță are nevoie pentru a opri „sângerarea” lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 12:55

Ionuț Chirilă (53 de ani) a vorbit în această dimineață, la GSP Live, despre situația explozivă de la Dinamo. Fost tehnician la juniorii „câinilor” și secund la echipa mare, acesta e extrem de dezamăgit că Ionuț Negoiță n-a ținut niciodată cont de sfaturile sale. 

„E un management dezastruos. Eu îi spun lui Negoiță de 6 ani niște lucruri care se adeveresc unul după celălalt și nu le ia în seamă și nici nu se întâlnește un om care a trecut prin toate etapele profesiei și a ajuns la maturitatea de a gestiona situația unei echipe precum Dinamo”, crede Chirilă, care nu l-a menajat nici pe recent destituitul Mircea Rednic:  

„A câștigat un titlu cu Dinamo cu o conducere care avea foarte mulți bani. Rednic a câștigat un titlu la Rapid cu o echipă lăsată de Mircea Lucescu și construită de mine. A avut echipe puternice, cu jucători consolidați. Asta e problema antrenorilor din România, că nu parcurg unele etape. Arta de a construi jucători și de a transforma jucătorii din perspective în certitudini o poate face doar cineva care a parcurs acele etape. Eu puteam să fac asta la Dinamo, dar sunt blocat de foarte mult timp”, a declarat Ionuț Chirilă, la emisiunea GSP Live

Chirilă a fost antrenor la echipa de tineret a Rapidului, alături de care a câștigat un campionat național. 

Ulterior, Ionuț Chirilă, cel care recent a cerut o întâlnire cu Gigi Becali, a dezvăluit că a apelat la aceeași propunere și într-un dialog avut cu Ionut Negoiță, patronul lui Dinamo. 

 

„I-am dat mesaje lui Negoiță de-a lungul timpului, dar el nu vorbește. Poate să prezinte toate mesajele pe care i le-am dat. I-am scris și luni un mesaj, că de 5 ani de zile se iau decizii greșite la Dinamo și că doresc o întrevedere cu el în care să mă asculte 30 de minute despre ceea ce trebuie să se întâmple la Dinamo.

I-am dat un mesaj civilizat și l-am întrebat dacă vrea să avem o discuție. De-a lungul timpului, l-am anunțat ce se va întâmpla după fiecare etapă importantă. Știți ce s-a întâmplat? N-am greșit nicio virgulă!”. 

Ionuț Chirilă a antrenat de-a lungul carierei la Electromagnetica, CSM Focșani, Jiul Petroșani, UTA Arad, Concordia Chiajna, CSM Poli Iași și ASA Târgu Mureș.

Vezi și:

Bogdan Bălănescu neagă conflictul de la Dinamo: „A fost un comunicat realist” + ce spune despre banii împrumutați de către Mircea Rednic

Revoluție la Dinamo! Surse din club: „E haos general, iar pleacă 10 fotbaliști!” Lista completă a „expatriaților”: „Și eu ce fac, Mircea?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Iunie 2019, 17:11

Acest *** nu cred ca poate fi compromis, el insusi este un compromis in interiorul rasei umane.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aldo_m
aldo_m  •  04 Iunie 2019, 16:35

daca -l atingea papa in cap cred ca se linistea asta ca el a facut echipa la rapid n o stiam e noua oricum delirul avanseaza

1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Iunie 2019, 15:27

Mai continuati cu aberatiile acestui personaj ?? Auziti la el.......doreste sa se intalneasca cu Becali si Rednic ca sa le dea el sfaturi !! De noaptea mintii !! Ori voi sunteti ***.....ori doriti sa-l compromiteti total pe acest Chirila !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează