FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA, AZI, 20:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ionuţ Chirilă, enervat de acuzaţiile de blat cu Steaua: "Jucătorii tineri ai Chiajnei vor muri pe teren în Ghencea" :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 februarie 2014 11:13

Acuzat că s-ar da la o parte la meciul cu Steaua, Ionuţ Chirilă, tehnicianul Chiajnei, le răspunde dur contestatarilor.

"Jucătorii tineri ai Chiajnei vor muri pe teren în Ghencea. E o onoare să joci contra Stelei. Întotdeauna vrei să obţii un rezultat bun cînd joci cu o astfel de echipă.

O să vedeţi că, în ciuda absenţelor, cei care vor intra pe teren vor juca poate chiar mai bine decît absenţii. Chiajna are un lot echilibrat, nu există discrepanţe mari între jucători. Sîntem la fel de puternici şi fără cei absenţi", a spus Ionuţ Chirilă la sportro.

Citeşte şi: Primul meci, primul scandal! Dinamoviştii atacă înainte de Steaua - Chiajna: ”E Valentine's Day, dar să nu se ajungă la îmbrăţişări”

5 titulari ai Chiajnei vor lipsi la partida cu Steaua: Serediuc (suspendat), Wellington, Bucurică, Ispir şi Creţu (accidentaţi)

Meciul dintre Steaua şi Chiajna va avea loc în această seară, de la ora 20:30, pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (84)
zimbrisor
zimbrisor  •  16 Februarie 2014, 12:55

:)))) cea mai buna gluma ever... s-a vazut ca au murit... nu mai stiau cum sa fuga din fata mingii, doar doar sa nu ii incurce pe stelisti :))) chirila e doar o OAIE si atat :))

nicolas.p
nicolas.p  •  15 Februarie 2014, 02:28

acum chiar s-a adeverit ca sunt niste morti pe teren...bravo chirila...halal antrenor

denisa27nicolita
denisa27nicolita  •  14 Februarie 2014, 23:56

Vrei sa castigi bani intr-un mod simplu, de acasa? Daca da, inscrie-te in echipa mea si ai din start 6$. Tot ce trebuie sa faci e sa iti citesti e-mail-urile trimise de la diverse companii de publicitate. Pentru fiecare email citit esti platit. Nu trebuie sa investesti nimic, doar cateva minute pe zi. Intra si convinge-te! Suplimenteaza-ti venitul pe bune. intr-o luna faci ceva bani! Nu e spam nu e teapa! Tot ce trebuie sa faci este sa citesti niste emailuri cu reclame! Dupa un timp vei fi multumit! Doar trebuie sa perseverezi! • Iti oferim 6$ la inregistrare! • Poti face Bani oriunde te-ai afla (cu o conexiune la internet)! • Primesti Bani sa vizualizezi reclame! • Beneficiezi de Mega

Vezi toate comentariile (84)
Comentează
Close