FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Cum s-ar putea transforma FCSB într-o fortăreață: „Dacă fac asta, pot ajunge puternici și în cupele europene!”

FCSB a terminat sezonul regulat pe primul loc +49   FOTO
FCSB a terminat sezonul regulat pe primul loc

Articol de GSP - Publicat marti, 13 aprilie 2021 10:35 / Actualizat marti, 13 aprilie 2021 11:29

Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenor în prezent liber de contract, crede că FCSB ar putea reuși performanțe remarcabile dacă antrenorul n-ar mai asculta deloc de finanțatorul Gigi Becali. 

Invitat în această dimineață la GSP Live, Ionuț Chirilă a primit o întrebare dificilă din partea moderatorului Costin Ștucan: „Dacă pe banca FCSB-ului ar sta un antrenor cu mare personalitate, care știe lucrurile de la A la Z, căruia i s-ar da mână liberă, care crezi ar fi potențialul acestei echipe?”. Chirilă a răspuns fără să clipească. 

FCSB, campioană peste tot! 9 concluzii după sezonul regulat al Ligii 1: cine pleacă cu prima șansă în play-off
FCSB
FCSB, campioană peste tot! 9 concluzii după sezonul regulat al Ligii 1: cine pleacă cu prima șansă în play-off

Ionuț Chirilă: „Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”

„Câștigă titlul fără probleme! În primul an, ar fi greu și în cupele europene, nu mai suntem obișnuiți cu nivelul de adversitate de acolo. Dar dacă ei țin ștacheta sus și în fiecare an se duc cel puțin în grupele Europa League, atunci pot deveni în câțiva ani puternici și la nivel de grupele cupelor europene, unde să facă puncte, să câștige meciuri. 

Dacă blocul funcțional ar jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”, a spus Ionuț Chirilă, în direct la GSP Live.

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

VIDEO Victor Becali despre forma slabă a lui Octavian Popescu: „Nu este o tragedie! Trebuie să vedem calitățile lui!”

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ce a remarcat Panduru în sezonul regulat » Bile albe pentru o echipă din play-off și un antrenor! + Critică altă formație: „E prea de tot! Nici ei nu mai înțeleg”

Cum s-a transformat Florin Tănase în golgheterul Ligii 1: „Ce bine finalizează «uscatul» ăsta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
700965866674997
Lucian Dumitrescu  •  13 Aprilie 2021, 13:59
Postat de bodystyle74 pe 13 Aprilie 2021, 12:09

In romania patronii investesc ca sa scoata profit din vanzarea jucatorilor si nimic mai mult. Ca sa faci performata in europa trebuie tu capatron sa- ti aduci un antrenor bine platit, sa investesti in salariile jucatorilor, sa asiguri conditii de cupele europene si mai apoi sa ai rabdare cel putin 1an. S-ar putea sa nu-ti iasa din prima dupa care schimbi antrenorul, 2, 3 jucatori si mai astepti 1an. Partea proasta este ca nici dupa nu ai o certitudine si poti repeta pasii anteriori. Dar cine are rabdare in Romania si mai mult decat atat cine are bani sa sustina ceva care nu produce 2, 3 ani? Trebuie sa ai o afacere de real succes sau sa detii resurse naturale ca sa-ti permiti sa pierzi de dragul suporterilor si sa castigi doar popularitate.

Foarte corecte observațiile .Mai grav că nimeni nu înțelege că asta înseamnă afacere investește dar și trebuie să ai profit .Vreau să văd si eu unul care da bani de dragul suporterilor.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  13 Aprilie 2021, 13:25

Chiar eram curios cand am vazut titlul: "oare ce poate fi?". Si inceputul articolului era: "Ionuț Chirilă...". OK, mi-a fost de ajuns.

balaur
balaur  •  13 Aprilie 2021, 13:22
Postat de Pompiliu Bota pe 13 Aprilie 2021, 12:59

Cornel Dinu, al 2-lea jucator din istoria lui Dinamo (dupa Mutu, evident) spunea despre Ionuț Chirila ca a fost un antrenor inventat de Lucescu si ca: ,,amandoi faceau buba la picior cand loveau mingea de fotbal,, !

S.P.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează