FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

EXCLUSIV. VIDEO Ionuț Chirilă i-a făcut „media” lui Mihai Rotaru: „Așadar, Craiova nu ia titlul nici în noul sezon”

Ionuț Chirilă despre Mihai Rotaru și Universitatea Craiova
Foto: GSP +9   FOTO
Ionuț Chirilă despre Mihai Rotaru și Universitatea Craiova Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iulie 2021 13:19 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 14:16

Invitat azi în emisiunea GSP Live, Ionuț Chirilă a vorbit despre Universitatea Craiova și patronul acesteia, Mihai Rotaru. Antrenorul în vârstă de 55 de ani a explicat de ce consideră că echipa olteană nu poate fi campioană nici în sezonul următor.

VIDEO cu declarațiile lui Ionuț Chirilă despre Mihai Rotaru și CSU Craiova: 

Fostul antrenor de la ASA Târgu Mureș a ținut să-l laude pe patronul Craiovei, Mihai Rotaru, pentru modul cum conduce clubul din punct de vedere administrativ: „Este probabil unul dintre cei mai competenti administratori de club. Probabil, Craiova este clubul cel mai organizat din România, cu o exactitate japoneză, cu totul pus la punct din punct de vedere adminsistrativ”.

Ionuț Chirilă explică de ce nu crede că oltenii pot lua titlul

În ciuda laudelor pentru patronul oltean, Chirilă a explicat de ce crede că Universitatea Craiova nu poate câștiga titlul, deși are cel mai bun lot din țară. „Te-ai întrebat de ce acest om, în ciuda faptului că are cel mai bun lot, mă refer la jucători de viteză, de explozie, jucători cum imi plac mie, pe jocul de combinatie, nu poate să castige titlul nici după 5-6 ani? 

Pentru că la nivelul managementului tehnic este un dezastru! Pentru că unii antrenori nu au fost numiți pe criteriu de competență. Acolo criteriile au fost greșite si vorbim de clubul pe care Rotaru îl conduce din punct de vedere administrativ de nota 10, dar din punct de vedere a managementului tehnic de nota 4.

Așadar, media 7, care nu-ți ajunge să câștigi titlul. Cu 7 ieși acolo, locul 2-3 mereu”, a spus Ionuț Chirilă în emisiune.

Galerie FOTO de la meciul Universității Craiova în meciul amical cu Olympiakos, scor 0-2

+5 FOTO

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu CFR Cluj din Supercupa României. Partida se va disputa sâmbătă, 10 iulie pe Arena Națională.

Citește și alte știri despre Liga 1:

Țeapă pentru Șiman! » Cum scapă Dinamo de clauza „eternă” de un milion de euro + Ionuț Șerban exultă: „Sunt liber, pot să scriu o carte!”

Fotbalistul cu peste 50 de meciuri în Serie A dorit de Mutu primește recomandarea lui Rednic: „Achiziție foarte bună pentru FCU”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
suporterucv
suporterucv  •  09 Iulie 2021, 16:29

Si daca nu-l castigam ...ce problema mare e ?? De parca l-am fi castigat de vreo 15 ori din 91 si pana acum !!! Ne-am obisnuit oricum. Bine macar ca avem la cine merge pe stadion in L1, ca se poate si mai rau (ex. Galati, Oradea, Timisoara, Bacau, Iasi, Sibiu, Brasov etc)..

george.br
george.br  •  09 Iulie 2021, 00:28
Postat de jony_10 pe 08 Iulie 2021, 23:08

Pentru toți vasalii lui mititelu ii anunț ca atunci când rostesc cuvântul "clona" se striga pe nume. Nu exista copie mai ordinara ca a lor.. Și aia de la Cetate au sigla mai apropiata de a Universitatii Craiova.

Ce tot strigi acolo, baiete? Tine microfonul mai aproape de gura, ca nu se-ntelege nimic!

jony_10
jony_10  •  08 Iulie 2021, 23:08

Pentru toți vasalii lui mititelu ii anunț ca atunci când rostesc cuvântul "clona" se striga pe nume. Nu exista copie mai ordinara ca a lor.. Și aia de la Cetate au sigla mai apropiata de a Universitatii Craiova.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează